De ce a fost dat afară Jefte Betancor de la CFR Cluj

Updated on noiembrie 16, 2023 CFR Cluj nu se va mai baza pe atacantul Jefte Betancor, cel care n-a mai intrat în calculele italianului Andrea Mandorlini. „Mulțumim, Jefte Betancor! Clubul CFR 1907 Cluj și atacantul Jefté Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului”, au transmis cei de la CFR.

Totul are legătură cu ce s-a întâmplat la partida cu Farul, din etapa a 14-a. Jefte a început titular acel meci. La pauză, scorul era 1-1, iar Andrea Mandorlini a luat decizia de a-l schimba pe Jefte cu Juricic. Ultimul avea și să marcheze în meciul câștigat de CFR cu 3-1. Se pare că această schimbare l-a supărat pe Jefte, care a decis de unul singur să părăsească stadionul, în timpul reprize secunde.

De ce a fost dat afară Jefte Betancor de la CFR Cluj 1

Mandorlini s-a enervat tare când a aflat că spaniolul nu mai este la vestiar și a luat decizia de a nu se mai baza pe el.

Se pare că și liderii vestiarului sunt în asentimentul lui Mandorlini, gestul lui Jefte fiind considerat unul deloc colegial, informează Prosport.

Când și-a dat seama de gravitatea faptei sale, jucătorul a încercat să se apere. Acesta a transmis conducerii că a părăsit stadionul pentru că avea niște dureri abdominale foarte mari și că nu avea cui să-i ceară OK-ul de a pleca acasă, în acel moment.

În etapele următoare, Jefte s-a antrenat alături de echipele de juniori.

Faptul că atacantul n-a fost iertat și conducerea a decis să-i rezilieze contractul arată încrederea pe care șefii clubului i-o acordă în continuare lui Andrea Mandorlini, cel care a luat decizia de a renunța la Jefte și cel care s-a simțit cel mai lezat de gestul atacantului.

În vara anului 2022, CFR Cluj a plătit către cei de la Farul suma de 300.000 de euro în schimbul lui Jefte Betancor. După doar jumătate de an petrecut în Gruia, CFR Cluj l-a împrumutat la Pafos, în Cipru, însă a revenit în vară.

error: Content is protected !!