Radu Constantea a confirmat! Investitorii turci vin să o transforme pe Universitatea Cluj într-o echipă de top

Updated on noiembrie 14, 2023 Oamenii de afaceri din Turcia vin să o transforme pe U Cluj, care poate deveni printre cele mai valoroase formații din Superliga. Informația a fost confirmată pentru Prosport de președintele Radu Constantea.

Conducătorul Universității Cluj a dat detalii despre planul pe care îl au ardelenii, în contextul în care pe viitor prezența în play-off ar trebui să fie obiectivul formației.

Radu Constantea a confirmat! Investitorii turci vin să o transforme pe Universitatea Cluj într-o echipă de top 1
(Foto Facebook Universitatea Cluj)

„Am avut o vizită de două zile. Am discutat despre posibilitatea să investească la clubul nostru. Acele fotografii au fost de la o întâlnire privată. Avem asociați, nu acționari! Discuțiile au avansat, au venit să vadă ce înseamnă orașul, echipă. Urmează să intrăm în detalii amănunțite. Sunt cinci persoane, iar două au experiență în fotbalul din Turcia, au avut funcții de conducere”, a spus Radu Constantea.

Un grup de investitori turci se pregătesc să intre într-un parteneriat cu Universitatea Cluj, iar printre cei implicați se numără și un fost vicepreședinte al lui Beșiktaș, pe numele său Serhan Cetinsaya, dar și un fost conducător al clubului Trabzonspor.

Vrem locurile 7-9. Suntem în obiectiv, dar la limita inferioară. În iarnă facem o analiză și vedem ce este de făcut. Momentan, suntem în obiectiv, sunt perioade și perioade în decursul unui sezon”, a completat Constantea, după ce U Cluj a remizat pe teren propriu cu Petrolul, scor 0-0.

error: Content is protected !!