Grinch de Cluj: Hoții au furat luminițele de Crăciun. Oamenii sunt suparăți pe cei care au furat spiritul Crăciunului

Updated on noiembrie 14, 2023 Hoții au furat luminițele de Crăciun din Câmpia Turzii. Poliția a început o anchetă în acest sens.

„La data de 7 noiembrie, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că în perioada martie-noiembrie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-o magazie care aparținea municipalității, situată în incinta unei unități de învățământ, mai mulți saci cu accesorii decorative.

Grinch de Cluj: Hoții au furat luminițele de Crăciun. Oamenii sunt suparăți pe cei care au furat spiritul Crăciunului 1

Au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili în urma unui inventar, prejudiciul total înregistrat”, a precizat Inspectoratul Poliției Județene Cluj, potrivit stiripesurse.ro.

Autortățile și-au dat seama de furt abia acum, când au căutat sacii cu instalațiile care împodobeau străzile. Nici prejudiciul încă nu a fost calculat.

Abia zilele trecute angajații primăriei și-au dat seama că decorațiunile de sărbători au fost furate.

Într-un depozit al unui liceu se aflau sacii cu ornamente de Crăciun. Deși autoritățile spun că au camere de supraveghere, pare că au de vizualizat sute de ore pentru că nimeni nu știe când au fost furate instalațiile.

Autoritățile spun că au găsit lacătul spart și că au anunțat furtul, scrie stirileprotv.ro.

Până la rezolvarea acestui caz, autoritățile au transmis localnicilor că nu mai au nici timp, nici banii să cumpere alte ornamente.

Oamenii sunt suparați pe cei care au furat spiritul Crăciunului din orașul lor, iar unii fac glume cu Grinch, personajul care detesta sărbătorile și făcea orice pentru sabotarea lor.

Advertisements
error: Content is protected !!