Val de frig peste România. Un ciclon polar aduce ploi, lapoviță și ninsori. Cum va fi vremea la Cluj

Updated on noiembrie 9, 2023 Un ciclon polar traversează ţara, iar temperaturile la Cluj vor ajunge până la limita îngheţului, în următoarele două zile. Ciclonul polar aduce ploi, lapoviță și ninsoare, în zonele înalte din Cluj.

Dacă ieri s-au atins 18-22 de grade în unele zone din România, azi maximele vor scădea în unele zone cu mai mult de 10 grade. În unele locuri, deja a început să ningă. În Pasul Prislop, din Maramureş, drumurile au fost acoperite azi noapte de un strat subţire de zăpadă.

Vremea Cluj, potrivit ido.ro.

Val de frig peste România. Un ciclon polar aduce ploi, lapoviță și ninsori. Cum va fi vremea la Cluj 1

Val de frig peste România. Un ciclon polar aduce ploi, lapoviță și ninsori. Cum va fi vremea la Cluj 2

Vremea se va rãci în sud-estul şi centrul ţãrii. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu înnorãri şi izolat ploi slabe pe parcursul zilei în zona Carpaţilor Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali. La altitudini mari vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi pe litoral, scrie Observator Tv.

Val de frig peste România. Un ciclon polar aduce ploi, lapoviță și ninsori. Cum va fi vremea la Cluj 3

(Meteoplus: Harghita, Mădăraș)

Val de frig peste România. Un ciclon polar aduce ploi, lapoviță și ninsori. Cum va fi vremea la Cluj 4 Val de frig peste România. Un ciclon polar aduce ploi, lapoviță și ninsori. Cum va fi vremea la Cluj 5

(Meteoplus: Maramureș, Pasul Prislop)

error: Content is protected !!