Alex Chipciu îi dă în judecată pe steliști după ce a fost amendat cu 5.000 de lei

Updated on noiembrie 9, 2023 Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul celor de la Universitatea Cluj, a hotărât să dea în judecată CSA Steaua, pentru că fanii echipei roș-albastre l-au jignit pe fostul jucător de la FCSB în timpul meciului din grupele Cupei, scor 3-1 pentru ardeleni.

Pe 28 septembrie, Steaua a fost învinsă de U Cluj în Cupa României, 1-3, chiar pe Ghencea. În timpul meciului, Alexandru Chipciu, fost jucător la FCSB, a fost înjurat de ultrașii din Peluza Sud Steaua. „Chipciu, sclavul lui Gigi!” și „Chipciu, tu la Steaua nu ai jucat!” s-a scandat din peluza roș-albastră.

Alex Chipciu îi dă în judecată pe steliști după ce a fost amendat cu 5.000 de lei 1

La conferința de presă de la finalul meciului, Alexandru Chipciu nu a rămas dator și le-a răspuns cu aceeași monedă fanilor Stelei.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. – fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta! Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea”, a „tunat” Chipciu.

Steliștii au făcut plângere pe numele lui Chipciu la Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, care a anunțat luni că l-a sancționat pe acesta cu suma de 5.000 de lei.

Alexandru Chipciu nu renunță însă la războiul cu fanii Stelei. Din informațiile GSP, Chipciu se va adresa și el Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Fotbalistul cu 47 de selecții în naționala României vrea să dea în judecată clubul roș-albastru, aducând în prim plan scandările pe care fanii din Ghencea le-au adresat la adresa acestuia.

error: Content is protected !!