Ioan Ovidiu Sabău a fost ales antrenorul lunii octombrie, iar Dan Nistor cel mai bun jucător

Ioan Ovidiu Sabău și Dan Nistor au fost cei mai buni în luna octombrie și și-au adjudecat trofeele pentru performanțele reușite în ultima lună. Sabău (55 de ani) a fost desemnat Antrenorul lunii, iar Dan Nistor (35 de ani), Jucătorul lunii în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor

Pentru trofeul “Jucătorul lunii octombrie”, Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Funsho Bamgboye (Rapid), Claudiu Micovschi (UTA Arad), Dan Nistor (U Cluj), Claudiu Petrila (Rapid) și Jair Tavares (Petrolul).

Ioan Ovidiu Sabău a fost ales antrenorul lunii octombrie, iar Dan Nistor cel mai bun jucător 1

În urma voturilor, “Jucătorul lunii” a fost ales Dan Nistor! La 35 de ani şi jumătate, trăieşte a doua tinereţe în fotbal! Are un tur de sezon perfect în tricoul clujenilor, cu 8 reuşite şi 5 pase decisive, dintre care 3 goluri şi 3 assist-uri în octombrie, lună în care “Şepcile roşii” au intrat în lupta pentru un loc în play-off.

La cea de-a doua categorie, “Antrenorul lunii”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Rapid), Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj) și Andrea Mandorlini (CFR Cluj).

Câștigător la toate categoriile: Ioan Ovidiu Sabău!

Revenirea “Moţului” pe banca “Şepcilor” a produs şocul de care echipa avea nevoie. Astfel, Universitatea a părăsit zona periculoasă şi a ajuns la doar un punct de play-off. Dar, cel mai important, echipa joacă un fotbal calitativ, apreciat de către toţi microbiştii.

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

error: Content is protected !!