Ioan Ovidiu Sabău a fost ales antrenorul lunii octombrie, iar Dan Nistor cel mai bun jucător

Updated on noiembrie 6, 2023 Ioan Ovidiu Sabău și Dan Nistor au fost cei mai buni în luna octombrie și și-au adjudecat trofeele pentru performanțele reușite în ultima lună. Sabău (55 de ani) a fost desemnat Antrenorul lunii, iar Dan Nistor (35 de ani), Jucătorul lunii în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor

Pentru trofeul “Jucătorul lunii octombrie”, Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Funsho Bamgboye (Rapid), Claudiu Micovschi (UTA Arad), Dan Nistor (U Cluj), Claudiu Petrila (Rapid) și Jair Tavares (Petrolul).

Ioan Ovidiu Sabău a fost ales antrenorul lunii octombrie, iar Dan Nistor cel mai bun jucător 1

În urma voturilor, “Jucătorul lunii” a fost ales Dan Nistor! La 35 de ani şi jumătate, trăieşte a doua tinereţe în fotbal! Are un tur de sezon perfect în tricoul clujenilor, cu 8 reuşite şi 5 pase decisive, dintre care 3 goluri şi 3 assist-uri în octombrie, lună în care “Şepcile roşii” au intrat în lupta pentru un loc în play-off.

La cea de-a doua categorie, “Antrenorul lunii”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Rapid), Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj) și Andrea Mandorlini (CFR Cluj).

Câștigător la toate categoriile: Ioan Ovidiu Sabău!

Revenirea “Moţului” pe banca “Şepcilor” a produs şocul de care echipa avea nevoie. Astfel, Universitatea a părăsit zona periculoasă şi a ajuns la doar un punct de play-off. Dar, cel mai important, echipa joacă un fotbal calitativ, apreciat de către toţi microbiştii.

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

error: Content is protected !!