Accidente în lanț în Cluj. Pieton lovit mortal de un camion, accident grav în Vultureni, 4 mașini s-au ciocnit pe strada Horea

Updated on noiembrie 1, 2023 Dimineață plină de evenimente rutiere în Cluj. Mai multe accidente au avut loc, din păcate unul cu victime.

Un bărbat a fost lovit mortal de un autocamion pe o trecere de pietoni din localitatea Mihai Viteazu. Din păcate, acesta a decedat.

Accidente în lanț în Cluj. Pieton lovit mortal de un camion, accident grav în Vultureni, 4 mașini s-au ciocnit pe strada Horea 1

„Echipajele noastre au ajuns la fața locului, fiind vorba despre un pieton accidentat mortal de un autocamion. Victima prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind vorba despre un bărbat”, a transmis ISU Cluj.

Accident grav în Vultureni

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea Vultureni, județul Cluj. O autoutilitară a intrat într-un copac și două persoane au fost rănite.

Echipajele au ajuns la accidentul de la Vultureni. Din fericire, nu există victime încarcerate. Două persoane care prezintă traumatisme cranio-faciale primesc îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. La fața locului, pentru sprijin medical, va ateriza și elicopterul SMURD.”, a transmis ISU Cluj.

„În urma accidentului au rezultat patru victime. Până acum, două dintre acestea vor fi transportate la spital. Mai exact, este vorba despre doi bărbați. Unul dintre aceștia va fi transportat cu elicopterul, celălalt cu ambulanța. Situația este în dinamică, revin cu o informare finală. La fața locului intervenim cu două autospeciale și trei ambulanțe SMURD”, a transmis ISU Cluj ulterior.

Accident cu 4 mașini pe strada Horea

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe strada Horea din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate patru mașini.

„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 07.30, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Horea din Cluj-Napoca, în urma căruia 4 autoturisme au fost avariate.

Din primele verificări a reieșit că a fost produsă o coliziune față-spate între 2 autoturisme, iar ulterior, un conducător auto, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi încercat să evite coliziunea cu cele două autovehicule și ar fi acroșat unul dintre acestea, iar mai apoi un taximetru. În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!