Oficial! Târgul de Crăciun din Cluj Napoca, organizat de UNTOLD, se deschide în 24 noiembrie, în Piața Unirii, și 1 decembrie pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”

Updated on noiembrie 4, 2023 Organizatorii Târgului de Crăciun din Cluj Napoca au anunțat datele în care se deschid festivitățile de sărbători în cele două locații din oraș. Astfel, târgul din Piața Unirii se deschide oficial în data de 24 noiembrie, iar cel de pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, în data de 1 decembrie.

Mai știi când erai mic și-ți doreai să fie Crăciun mereu? Ei bine, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca îți transformă visul în realitate.

Oficial! Târgul de Crăciun din Cluj Napoca, organizat de UNTOLD, se deschide în 24 noiembrie, în Piața Unirii, și 1 decembrie pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian" 1

În perioada 24 noiembrie – 1 ianuarie, Piața Unirii va deveni Planeta Crăciun, acel loc magic din Univers în care te poți bucura zilnic de sărbătorile de iarnă. Iar ca aventura să fie completă, din data de 1 decembrie, te așteptăm la Târgul de Iarnă Cluj-Napoca, situat pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Acolo vei putea descoperi și trăi toate experiențele magice ale Planetei Crăciun și nu numai. Ce zici? Pornești cu noi în această călătorie?”, au anunțat organizatorii.

Târgul de Crăciun din acest an vine cu un nou concept, dar organizatorii nu au dat deocamdată detalii.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca revine cu un nou concept magic. Nu-ți dăm prea multe detalii, dar să știi că va fi cu multe zâmbete, personaje noi și aventuri peste aventuri. Poți ghici oare despre ce va fi vorba?”, au transmis aceștia.

UNTOLD organizează Târgul de Crăciun din Cluj Napoca

Fantesia Untold SRL, al cărei acţionar este Untold Universe SA, compania care organizează festivalul de muzică Untold, a anunţat că a câştigat licitaţia publică, iar pentru următorii 5 ani va organiza două târguri de Crăciun în Cluj-Napoca, unul în Piața Unirii și celălalt pe Platoul Sălii Sporturilor.

În urma licitației publice privind atribuirea contractului de concesiune pentru organizarea celor 2 evenimente, firma Fantesia Untold SRL a fost desemnată câștigătoare, cu o redevență de 0,90 lei/mp/zi pentru Piața Unirii, respectiv 0,55 lei/mp/zi pentru Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Astfel, Primăria Cluj-Napoca ar urma să încaseze anul acesta pentru Târgul de Crăciun din Unirii 46.000 de lei (9.200 de euro), iar pentru Târgul de Iarnă de la Polivalentă 37.564 lei (7.500 de euro), adică un total de 83.900 de lei (16.700 de euro). La licitație pentru Unirii s-a mai înscris asocierea SC Bubble Flavours & Events SRL – Strategic Safety SRL- Europatur Events SRL. Bradul de Crăciun și iluminatul festiv (care se ridică la peste 2 milioane de lei pentru tot orașul) sunt asigurate de Primărie

error: Content is protected !!