CFR Cluj mai pierde un jucător. Bîrligea s-a accidentat în meciul cu Oțelul

Updated on octombrie 24, 2023 CFR Cluj a primit o lovitură în duelul cu Oţelul, după ce s-a accidentat Daniel Bîrligea. Atacantul a simţit un discomfort, în prima repriză a duelului cu Oţelul. Staff-ul clujenilor a preferat să-l menajeze pe atacant, pentru ca accidentarea să nu i se agraveze.

„Simte ceva la muşchi, dar nu este foarte grav, era grav dacă ar fi continuat. La fotbal, jucătorii se accidentează. Grupul este restrâns.

CFR Cluj mai pierde un jucător. Bîrligea s-a accidentat în meciul cu Oțelul 1

Au evoluat alţi jucători, care atunci când nu jucau, erau supărţi, şi acum sunt supăraţi că nu au câştigat. Sunt supărat pe atitudine, faptul că am luat un singur cartonaş galben, spune multe.

A simţit ceva, am preferat să-l protejăm. (N.r. vor fi transferuri în iarnă) 100% vor apărea modificări în campania de iarnă”, a declarat Cristi Balaj, citat de as.ro.

În acest sezon, Daniel Bîrligea a bifat 16 partide pentru CFR Cluj, în toate competiţiile. Atacantul de 23 de ani a marcat patru goluri şi a oferit cinci assit-uri.

Andrea Mandorlini a declarat la finalul meciului că nu este mulțumit de rezultat, însă consideră că este un punct bun, în contextul în care ardelenii se chinuie cu accidentările.

”Nu sunt mulțumit de acest rezultat, ne doream să câștigăm. Nu am făcut o seară bună. Niciuna dintre primele echipe nu au reușit să câștige. Am avut ocazii importante cu o echipă care s-a închis bine, dar luăm acest punct ca atare.

Din păcate, am avut acea problemă, a trebuit să îl schimbăm pe Bîrligea din cauza unei probleme musculare. Sava nu a avut intervenții foarte importante. Am reușit să ne creăm anumite șanse, dar nu am reușit să înscriem.

Diferența o fac cele trei puncte pierdute la București, dar e inutil să ne mai gândim acolo. Azi am avut mai multe șanse de a marca contra unei echipe care nu joacă cel mai frumos fotbal. Cred ca puteam face mai mult în seara asta.

Camora nu este încă bine, poate îl vom recupera pentru meciul cu Farul. După 20 de minute, Bîrligea se ținea de bicepsul femural și am decis să nu riscăm. Avem mulți jucători accidentați, dar trebuie să reușim împreună”, a spus Andrea Mandorlini la finalul meciului.

error: Content is protected !!