Un nou accident mortal în Cluj. Un pieton a murit la spital după ce a fost izbit de o mașină

Updated on octombrie 23, 2023 Un pieton a fost lovit de o mașină, în noaptea de duminică, pe DN1F – E81, în comuna Sânpaul, din județul Cluj. Bărbatul a fost transportat la spital însă medicii nu au mai putut face nimic.

„La data de 22 octombrie, în jurul orei 21.05, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1F – E81, în comuna Sânpaul.

Un nou accident mortal în Cluj. Un pieton a murit la spital după ce a fost izbit de o mașină 1

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat, de 62 de ani, care circula cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Zalău, la km 21+410 metri a accidentat un bărbat de 67 de ani, care însoțea o turmă de ovine pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, pietonul a fost transportat la o unitate medicală din Cluj-Napoca, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, însă, din nefericire, în data de 23 octombrie, în jurul orei 01.00, acesta a fost declarat decedat”, transmite IPJ Cluj.

Aceasta este a patra persoană care moare în urma unui accident rutier doar în acest weekend.

Polițiștii și pompierii au intervenit sâmbătă dimineața la un accident rutier grav petrecut pe raza localității Mărtinești, pe sensul de mers Cluj-Napoca – Turda. Șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe drum, iar când a intrat în șanț, din cauza impactului, a fost aruncat în afara mașinii:

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care conducea autoturismul dinspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers.

În urma impactului, bărbatul ar fi fost proiectat din autoturism pe partea carosabilă, iar din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul acestuia. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

Șoferul mașinii, în vârstă de 58 de ani, a murit în urma impactului. Deși salvatorii ajunși la fața locului i-au aplicat manevre de resuscitare timp de aproape o oră, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Tot sâmbătă a avut loc și accidentul tragic din Gherla, acolo unde două persoane și-au pierdut viața.

Un șofer băut a ucis două persoane nevinovate, sâmbătă seara, după o depășire neregulamentară. Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, pe DN1C – E576, la ieșire din municipiul Gherla spre Dej, în județul Cluj.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcția municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

În urma impactului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora.

Vasarhely Catalin Gabriel, soferul in varsta de 24 de ani din Gherla care a provocat accidentul, a fost dus in fata unui judecator de drepturi si libertati care a emis mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Acesta nu a spus astazi foarte multe in fata anchetatorilor si si-a mentinut declaratia data imediat dupa accident. A recunoscut ca aseara a consumat alcool inainte de a se urca la volan, dar a insistat ca nu s-a atins recent de substante interzise. Le-a spus oamenilor legii ca nu isi aminteste prea multe de aseara pentru ca totul s-ar fi intamplat extrem de rapid.

error: Content is protected !!