(Video) Accident mortal în Cluj. Un șofer beat a omorât 2 persoane

Updated on octombrie 22, 2023 Un șofer băut a ucis 2 oameni, sâmbătă seară, la ieșirea din Gherla spre Dej. Conducătorul auto în vârstă de 24 de ani s-a angajat într-o depășire neregulamentară, ceea ce a dus la o coliziune frontală cu alt autoturism. Această manevră iresponsabilă a cauzat decesul unei femei și a unui bărbat.

Una dintre victime este un bărbat de 67 de ani, iar cealaltă, o femeie de 63 de ani. Cei doi erau soți și veneau din Dej. Aceștia au fost găsiți în viață de către echipele de salvare, însă în stare gravă. Bărbatul se afla în stop cardio-respirator, iar femeia era inconștientă și încarcerată în mașină. Cu toate eforturile depuse, nu au mai putut fi salvați, informează b1tv.ro.

(Video) Accident mortal în Cluj. Un șofer beat a omorât 2 persoane 1

Șoferul responsabil pentru accident a fost supus unui test de alcoolemie, care a arătat că avea o concentrație de 0,60 mg de alcool pur în aerul expirat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și Punctul de Lucru Gherla intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe ruta E576, la ieșirea din municipiul Gherla, unde au fost găsite două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie încarcerată, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență.

(Video) Accident mortal în Cluj. Un șofer beat a omorât 2 persoane 2

S-a acționat imediat pentru descarcerarea acesteia și predarea către echipajul SAJ, în vederea transportului la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată la locul accidentului a fost găsit și un bărbat în stop cardio respirator, întins pe sol în afara autoturismului.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, sprijinite de către echipajele autospecialelor de descarcerare. Manevrele de resuscitare sunt în desfășurare și în acest moment, însă, din păcate, până acum, nu au reușit să aducă semnalele vitale ale bărbatului.

Reactualizare intervenție accident rutier Gherla: femeia care a fost descarcerată a intrat în stop cardio respirator la locul accidentului, imediat s-au aplicat manevre de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, însă și în acest caz nu au putut readuce semnalele vitale ale femeii”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!