Accident mortal în Cluj. Șofer proiectat din mașină ca urmare a impactului

Updated on octombrie 21, 2023 Un accident rutier mortal a avut loc sâmbătă dimineața între Cluj-Napoca și Turda, în zona localității Mărtinești din județul Cluj. Impactul a fost atât de violent încât șoferul a fost proiectat din autoturism pe partea carosabilă. Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești.

Accident mortal în Cluj. Șofer proiectat din mașină ca urmare a impactului 1
(Foto Info Trafic jud. Cluj)

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care conducea autoturismul dinspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers.

În urma impactului, bărbatul ar fi fost proiectat din autoturism pe partea carosabilă, iar din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul acestuia.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a transmis IPJ Cluj.

Traficul rutier pe sensul de mers Cluj-Napoca – Turda a fost blocat pentru intervenția echipajelor de poliție și a personalului medical. Circulația a fost deviată pe DJ103M, prin localitățile Rediu – Aiton.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Cluj Napoca-Turda, în zona localității Mărtinești, județul Cluj, un autoturism a impactat parapetul median și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare.

În urma accidentului, șoferul autovehiculului a suferit răni grave, urmând să fie evaluat medical”, a transmitea Poliția Română, la momentul accidentului.

error: Content is protected !!