CFR Cluj face al treilea cel mai scump transfer din istoria sa. Mutare de 5 milioane de euro

Updated on octombrie 12, 2023 CFR Cluj ar avea un acord cu clubul italian Bologna pentru transferul kosovarului Ermal Krasniqi (25 de ani), scrie Gazeta Sporturilor. Krasniqi, pe care CFR l-a adus în ianuarie de la Ballkani cu 200.000 de euro, ar urma să facă trecerea în Serie A în mercato de iarnă, deci în ianuarie.

Cluburile ar fi ajuns la un acord care presupune ca Ermal să semneze mai întâi sub formă de împrumut până în vară, pentru 1 milion de euro, apoi să fie cumpărat definitiv de Bologna cu alte 4 milioane.

CFR Cluj face al treilea cel mai scump transfer din istoria sa. Mutare de 5 milioane de euro 1

Dacă mutarea se materializează, Krasniqi va deveni al treilea cel mai scump transfer din istoria lui CFR. Clujenii i-au vândut mai scump doar pe Alvaro Pereira (6,5 milioane de euro, în 2009-2010, la Porto) şi pe Lacina Traore (6 milioane de euro, în 2010-2011, la Kuban Krasnodar).

5 goluri şi 2 assisturi a reuşit kosovarul pentru CFR în partea a doua a sezonului trecut. În actuala stagiune nu a mai avut aceleaşi prestaţii, astfel că suma de transfer pe care e gata să o plătească Bologna reprezintă o surpriză.

Krasniqi, transferat pentru 200.000€

Krasniqi a fost adus de CFR Cluj în iarna trecută de la Ballkani, din Kosovo, în schimbul a 200.000 de euro.

Astfel, dacă suma avansată de Ioan Varga e reală, ardelenii vor face un profit de aproximativ 5 milioane de euro în doar câteva luni.

Înainte de a ajunge în România, Krasniqi a evoluat doar în țara sa natală, la Malisheva, Llapi, Feriazj și Ballkani.

error: Content is protected !!