Ei sunt oamenii decisivi de la U Cluj: „Țin vestiarul, au toate ingredientele”

Updated on octombrie 10, 2023 Universitatea Cluj a învins-o luni seara pe Sepsi, scor 1-0, și a ajuns la patru meciuri consecutive fără eșec. Fostul internațional Cristi Dulca a vorbit în termeni laudativi despre „veteranii” Dan Nistor și Alexandru Chipciu, pe care-i consideră doi oameni decisivi în bunul mers al lucrurilor la formația de pe malul Someșului.

Nistor şi Chipciu sunt cei doi care ţin vestiarul. Ei fac atmosfera. Genul de jucători care au experienţă. Au toate ingredientele”, a declarat acesta, citat de gsp.ro.

Ei sunt oamenii decisivi de la U Cluj: „Țin vestiarul, au toate ingredientele” 1

Dan Nistor, după U Cluj – Sepsi 1-0: ”Mai aveau un pic și se apărau cu banca de rezerve”

Dan Nistor, omul meciului, a făcut spectacol la flash-interviu. Mijlocașul i-a ”taxat” pe adversari pentru tactica aleasă și a vorbit în termeni laudativi la adresa lui Ioan Ovidiu Sabău.

Suntem bucuroși, e prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega defensivă, mai aveau un pic și se apărau cu banca de rezerve. A fost greu să-i desfacem, dar e o victorie foarte importantă, ne dă moral.

Nu-l dau cu trafaletul, cum zicem noi, nu-l perii, dar revenirea domnului Sabău e atuul nostru. Se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ăsta e plusul nostru. Mă simt bine, dar e mai puțin important cine marchează.

Mi-aș fi dorit să nu vină pauza, dar asta este”, a spus Nistor, citat de digisport.ro.

7 goluri și 3 assist-uri sunt cifrele lui Dan Nistor în acest sezon de Liga 1.

3 goluri și 3 assist-uri sunt cifrele lui Alexandru Chipciu.

error: Content is protected !!