Cine era tânăra din Cluj găsită moartă pe plajă, la Mamaia: Fata era cunoscută în lumea muzicii

Updated on septembrie 29, 2023 Tânăra găsită moartă pe plajă în Mamaia Nord a fost identificată de polițiști. Femeia se numește Laura Roșca, avea 34 de ani și este din Turda, județul Cluj. Tânăra este cunoscută ca DJ Lalla.

Cu doar o seară înainte de tragedie, DJ Lalla postase un story în care spunea cât de important este să trăiești fiecare moment al vieții. „Bucură-te de fiecare moment pe care îl ai. Pentru că în viață nu poți să derulezi decât amintirile. Fii sigur că merită”.

Cine era tânăra din Cluj găsită moartă pe plajă, la Mamaia: Fata era cunoscută în lumea muzicii 1

Moartea Laurei este în continuare învelită în mister. Anchetatorii iau în considerare mai multe posibilități. Fie tânăra a intrat în apă iar din cauză că aceasta era foarte rece, în momentul în care a ieșit suferit un stop cardio respirator, fie s-a înecat iar valurile au adus o ulterior la țărm. Mai ales că joi dimineață vântul a bătut foarte tare, valurile erau mari iar salvamarii arboraseră steagul roșu. Nu este exclusă însă nici varianta sinuciderii.

Necropsia urmează să stabilească cu exactitare cauza morții.

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Pe pagina sa de Facebook ultima postare este din 20 septembrie când a realizat un video într-un lift. Tot conform contului de Facebook, tânăra lucra la un post de radio din București, Radio3Net „Florian Pittis”.

error: Content is protected !!