Ce se întâmplă cu Yevgen Konoplyanka la CFR Cluj? În acest sezon a jucat doar 23 de minute

Updated on septembrie 28, 2023 Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj a lămurit situația mijlocașului adus ”cu surle și trâmbițe” în Gruia și a dezvăluit de ce acesta încă nu s-a impus ca titular cert în angrenajul formației pregătite de Andrea Mandorlini (63 de ani).

”Konoplyanka nu a fost în lot pentru că a avut anumite probleme medicale. S-a decis să facă recuperarea. La fotbal jucătorii se mai și accidentează. Încă este la noi.”, a susținut Balaj, citat de digisport.ro.

Ce se întâmplă cu Yevgen Konoplyanka la CFR Cluj? În acest sezon a jucat doar 23 de minute 1

De când a ajuns la formația din Gruia, Yevgen Konoplyanka a jucat 16 minute în înfrângerea CFR-ului din returul cu Adana Demirspor, din deplasare, scor 1-2, și 7 minute în succesul obținut de ardeleni în ”Derby-ul Clujului” cu Universitatea, scor 4-3.

Yevgen Konoplyanka a semnat un contract valabil pe două sezoane cu CFR Cluj și are un salariu lunar ce se apropie de 20.000 de euro.

Crescut și format la Dnipro, fotbalistul mai evoluat în cariera sa la Sevilla, Schalke, Șahtior Donețk și Cracovia.

CFR Cluj poate da lovitura cu Panagiotis Tachtsidis, fotbalistul cu peste 150 de meciuri în Serie A

Iosif Rotariu, fostul mare internațional român, e convins că transferul lui Panagiotis Tachtsidis reprezintă o lovitură imensă reușită de CFR Cluj.

Fostul mare mijlocaș al Stelei l-a analizat în mai multe partide pe jucătorul elen și a concluzionat că trupa din Gruia a făcut o afacere excelentă.

Rotariu aseamănă stilul său de joc cu al lui Tachtsidis și e convins că grecul va fi unul dintre jucătorii determinanți pentru CFR Cluj în această ediție din Superliga.

Panagiotis Tachtsidis. L-am văzut în mai multe meciuri, a dat o adevărată lovitură CFR prin aducerea lui.

E inteligent, e mereu cu capul sus, pasează excelent. E cel mai bun străin din România. Pot să spun că el îmi amintește de mine. Nu l-am văzut însă să bată loviturile libere, eu mai și băteam lovituri libere. Va fi un jucător determinant pentru CFR în acest sezon”, a declarat Iosif Rotariu, citat de prosport.ro.

În vârstă de 32 de ani, Panagiotis Tachtsidis are un CV extrem de interesant și a adunat nu mai puțin de 156 de partide în Serie A, la echipe precum AS Roma, Lecce, Torino, Catania, Hellas Verona, Genoa și Cagliari. Mai mult, mijlocașul a bifat 88 de jocuri și în al doilea eșalon din Italia, iar singurul trofeu cucerit în carieră este o Cupă a Arabiei Saudite, alături de Al-Fayha.

error: Content is protected !!