Claudiu Petrila, despre perioada CFR Cluj: „Poate nu am fost pe stilul lor de joc. La Rapid ne bazăm pe pase”

Updated on septembrie 27, 2023 Claudiu Petrila a vorbit despre perioada în care a jucat la CFR Cluj. Fotbalistul care se află într-o perioadă bună la Rapid, a spus care au fost motivele pentru care nu a jucat bine la CFR.

„Sincer, cred că atunci când mi s-au oferit şanse am ştiut să profit, dar din păcate poate nu am fost pe stilul lor de joc, poate nu am reuşit să mă impun prin fizicul meu.

Claudiu Petrila, despre perioada CFR Cluj: „Poate nu am fost pe stilul lor de joc. La Rapid ne bazăm pe pase” 1

Da, e un stil foarte diferit. Aici (n.r. la Rapid) ne bazăm pe pase, pe acţiuni de la portar şi consider că este în avantajul meu. Poate e un plus că (n.r. – Bergodi) vorbeşte mai mult cu tine, îţi explică personal ce trebuie să faci, îţi arată în antrenamente în teren şi aşa cred că e un plus mare”, a declarat Claudiu Petrila, citat de prosport.ro.

În ciuda faptului că a fost îndepărtat de la CFR Cluj la începutul acestui sezon, Claudiu Petrila spune că experiența în Gruia a avut și multe aspecte pozitive pentru el. Printre acestea se numără influența pe care a avut-o veteranul Ciprian Deac asupra sa.

„Da, am învăţat multe (n.r. la CFR Cluj). Sunt cu ei de la 18 ani, am avut ce să învăţ mai ales de la Deac, care m-a ajutat în anii petrecuţi acolo. Consider că m-au ajutat foarte mult că m-am format în vestiar cu ei. Trebuie să munceşti că să fii acolo, să faci faţă la ritmul lor.

Când am venit aici (n.r. la Rapid), am ştiut ce înseamnă această echipă, ce suporteri au. Într-un fel ştiam unde vin. Săpunaru e un lider adevărat care ne ajută foarte mult şi cred că el e balanţa echipei”, a mai spus Claudiu Petrila

error: Content is protected !!