(Video) „Pescobar” deschide un local Taverna Racilor în Cluj Napoca: ”Dragilor, așteptarea a luat sfârșit. Mă simt ca la finala cupei mondiale, am venit la Cluj”

Updated on septembrie 18, 2023 Paul Nicolau, cunoscut sub numele de ”Pescobar” a anunțat că deschide un restaurant și în Cluj Napoca, după cele din București și Timișoara. Restaurantul cu specific de fructe de mare va funcționa în locul restaurantului „Casa Dacilor”, din incinta Iulius Mall. Data de inaugurarea a noului restaurant este de 1 decembrie.

”Dragilor, așteptarea a luat sfârșit. Mă simt ca la finala cupei mondiale când tot eu centrez, tot eu dau cu capul, am înscris și am venit la Cluj. Aceasta este locație unde vom deschide. Fosta locație Casa Dacilor devine Taverna Racilor Cluj. În sfârșit se întâmplă minunea. După mai multe tentative ale mele de a pătrunde în prea minunatul oraș Cluj, nu s-a lăsat. Doar aici am mai găsit la Casa Dacilor.

(Video) „Pescobar” deschide un local Taverna Racilor în Cluj Napoca: ”Dragilor, așteptarea a luat sfârșit. Mă simt ca la finala cupei mondiale, am venit la Cluj” 1

Toată locația va intra într-o renovare totală. Localul are o încăpere generoasă în dreapta și în stânga. Vom schimba dintr-un restaurant tradițional românesc, vom face un restaurant tradițional cu fructe de mare. Vă aștept la Cluj pe maxim de 1 Decembrie”, a anunțat „Pescobar”.

@tavernaracilortimisoara Cluj am venit❤️ 🇷🇴 ! Vă anunț că locația Taverna Racilor Cluj se va deschide in locul Casei Dacilor din incinta Iulius Mall Cluj 😘❤️ ! Maxim la 1 Decembrie 2023 ne vedem la cele mai bune preparate din peste și fructe de mare din România ❤️🇷🇴 #pescobar #cluj #atâtsaputut ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

 

Paul Nicolau a dezvăluit cum s-a hotărât să intre în afaceri cu raci

Între 19 și 20 de ani, după ce am terminat, să zicem, facultatea, m-am angajat la RDS ca agent de vânzări. Atunci mi se spunea Paulică Mondialu′ deoarece a fost situația oportună de a câștiga foarte mulți bani, la o vârstă fragedă, din supervizarea a grupe de vânzări servicii telecomunicații pentru marii operatori din Telecom. Coordonam, la un moment dat, și 150 de oameni.

S-a terminat perioada asta în care tot ce am câștigat… extrem de mult și viață exuberantă în cluburi și… Am rămas practic fără nimic și a trebuit să fac ceva cu viața mea.

Mă aflam la 25 de ani, după o perioadă de glorie, a fost extaz și după agonie. Mă aflam în momentul agoniei care m-a făcut și m-a montat în a face ceva. Și am scris pe Google „idei de afaceri”. Nu prea mă regăseam eu în rezultatele căutării deoarece erau rezultate de ordin agricol. În viața mea nu pusesem mâna pe o lopată, să fac ceva de genul.

Am dat înainte, am scrollat și am ajuns la raci. Era un CD care te învăța să faci o fermă de raci. Dar doar cuvântul „rac” m-a făcut să-mi amintesc că tatăl meu mi-a adus, de la pescuit, un rac viu acasă. Cred că aveam 5-6-7 ani. Și pe racul ăla l-am ținut într-un bol, două zile, viu în casă. A fost primul meu animal de casă.

Am citit și nu prea aveam ce să citesc și să caut pe unde sunt racii, așa că am scris în engleză și s-a înroșit ecranul. Evenimente cu raci fierți, raci împachetați… o industrie din toate punctele de vedere. Mi-am zis în momentul ăla că dacă alții pot, de ce să nu fur și să implementez în România?!

Am mințit la început, minciuna asta se numește prospectarea mea. Am rugat o prietenă să sune la toate restaurantele din București să spună că are raci de vânzare. Eu neavând raci de vânzare, dar doar să văd dacă preiau comenzi, să văd dacă merită să mă duc în direcția asta. Nu mă costa nimic să-i mint puțin la telefon. Eu tot primeam comenzi de la fiecare, dar eu raci nu aveam. Am prospectat piața, voiau, acum trebuia să fac rost și de raci.

Toate chestiile astea pe care le povestesc s-au întâmplat cu bani împrumutați. 8000 de lei de la un tip care mi-a fost mie agent”, a declarat el pentru Cancan.ro.

error: Content is protected !!