(Video) Premieră în România din Cluj Napoca. Paste cu rechin, la noul restaurant al lui Avram Gal: „La doar 500 de euro porția de paste”

Updated on septembrie 15, 2023 Avram Gal, de la restaurantul Transylvania SteakHouse, deschis la începutul acestui an în Cluj-Napoca, a anunțat că se extinde. Acesta vrea să deschidă un nou restaurant în capitala Ardealului, de data aceasta un restaurant dedicat pastelor.

Aici, Avram Gal va face, în premieră, o combinație între paste și rechin, informează turdanews.ro.

(Video) Premieră în România din Cluj Napoca. Paste cu rechin, la noul restaurant al lui Avram Gal: „La doar 500 de euro porția de paste” 1

”Dragii mei, pentru prima dată în România, vreau să aducem și să facem paste cu rechin. La doar 500 de euro porția de paste. Păreri: e ieftin sau scump?! Doamne ajută!”, a spus Avram Gal în videoclipul de promovare al noului restaurant.

@topu_de_pe_lume♬ sunet original – Avram Gal

Cine este milionarul care deține Transilvania SteakHouse

Avram Gal, omul de afaceri din Câmpia Turzii este imaginea localului, însă în spatele acestuia stă milionarul american de origine română, Onisim Dorneanu.

Restaurantul Transylvania Steak din Cluj-Napoca este deținut de Onisim Dorneanu, iar asociat îi este Avram Gal. Cei doi au adus în fața clienților un concep diferit și pun accentul pe calitatea produselor pe care cei care trec pragul localului le pot consuma. Atunci când a deschis restaurantul, ideea milionarul american de origine română a fost un simplă: transparență în fața clienților, scrie cancan.ro.

Onisim Dorneanu și-a dorit ca oamenii care mănâncă la restaurantul lui și care își doresc să se bucure de o friptură ca la carte să aibă de unde alege și să poată consuma exact carene pe care și-o doresc. Mai mult, cei care vor pot cumpăra doar carnea și o pot prepara singuri acasă.

„Mi-am dorit să aduc un concept diferit, să fie o experiență radicală. E vorba de o experienţă nouă şi experienţele noi şi îndrăzneţe sunt cele mai reuşite. La noi în restaurant, tu alegi carnea pe care ţi-o va prepara bucătarul, iar aşa ceva nu există momentan pe piaţa românească.

Sau poţi, pur şi simplu, să cumperi tu carne şi să o prepari acasă. Avem o gamă variată, poţi vedea ceea ce ţi se prepară, poţi alege şi asta îţi oferă un control asupra a ceea ce mănânci”, declara Onisim Dorneanu.

error: Content is protected !!