Clujeanul dispărut în urmă cu 5 zile a fost găsit la 700 km distanță de casă

Updated on septembrie 15, 2023 Bărbatul din Florești, dispărut în urmă cu cinci zile, după ce a ieșit la o plimbare cu bicicleta a fost găsit de polițiști. Acesta se afla în localitatea Năvodari din județul Constanța.

“În urma activităților investigativ-operative derulate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, bărbatul de 38 de ani, plecat voluntar, la data de 10 septembrie a.c., din comuna Florești, a fost depistat în localitatea Năvodari, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța”, a transmis IPJ Cluj.

Clujeanul dispărut în urmă cu 5 zile a fost găsit la 700 km distanță de casă 1

La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj, Mureș, Alba și Constanța, precum și polițiști din cadrul secțiilor regionale de poliție transporturi Cluj și Brașov.

Din primele verificări a reieșit că pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii au fost sesizați, la data de 11 septembrie, în jurul orei 01.15, despre faptul că MADARAS LASZLO, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Florești a plecat la data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 13.00 de la domiciliul, menționând că se va plimba cu bicicleta, fără a preciza traseul pe care avea să-l urmeze și nu a mai revenit acasă.

error: Content is protected !!