CFR Cluj și-a vândut golgheterul. Câți bani încasează echipa din Gruia

Updated on septembrie 15, 2023 Rangelo Janga a plecat de la CFR Cluj. Anunțul oficial a fost făcut de ardeleni pe pagina oficială de Facebook. Rangelo Janga va îmbrăca tricoul israelienilor de la Bnei Sakhnin, formație în prima ligă de fotbal din Israel.

„Venit în Gruia în urmă cu un an, Rangelo a bifat 42 de apariții în tricoul alb-vișiniu și a marcat 11 goluri, primul dintre ele fiind cel care ne-a adus victoria în super-meciul cu Slavia, de la Praga. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a fost anunțul făcut de CFR Cluj pe Facebook.

CFR Cluj și-a vândut golgheterul. Câți bani încasează echipa din Gruia 1

Potrivit Fanatik, CFR Cluj va primi în jur de 250.000 de euro pentru jucător.

„Din ce știm noi, va pleca și Janga, titularul lui Petrescu din sezonul trecut. Janga pleacă, este o informație de ultimă oră și este 100%, pentru că Janga a fost deja scos de pe lista pentru SuperLiga. Nici în SuperLiga nu mai joacă în acest moment. Nici el, nici Căbuz.

Ca să le luăm pe rând. Janga se află zilele acestea acasă, în Olanda. Așteaptă să aleagă una dintre cele două oferte pe care le are. Este vorba despre o ofertă din Iran și o ofertă din Arabia Saudită. S-a stabilit și prețul din ce știu eu, undeva la 250.000 de euro.

Depinde care dintre cele două echipe cu care negociază Janga va oferi această sumă. Acea va fi echipa la care CFR Cluj îl va ajuta să plece. În Arabia Saudită, liga a doua. Căbuz va pleca împrumut pentru că în acest moment CFR Cluj nu își permite să țină patru portari. Vor rămâne probabil Sava, care și mie mi-a plăcut, l-a lăudat și Andrei Vochin am văzut.

Hindrich și al treilea portar va fi Bălgrădean. Căbuz abia venit de la Chindia va pleca probabil împrumut până la finalul perioadei de mercato. Bălgrădean acceptă statutul de al treilea portar pentru că este în ultimul an de contract.

Vrea să își ia omul banii, bănuiesc. Nu este un salariu mic. În jur de 16.000-18.000 de euro. E un salariu semnat cum patru ani când a venit de la FCSB. Este al patrulea portar, Căbuz nefiind plecat”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, înainte de oficializarea transferului.

error: Content is protected !!