Cât lipsește Cristi Manea de la CFR Cluj după ce s-a accidentat la națională

Updated on septembrie 14, 2023 În urma accidentării suferite în cadrul recentei acțiuni a echipei naționale, fundașul Cristi Manea va fi absent de pe teren aproximativ două-trei săptămâni. Astfel, fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu va putea să participe la următoarele meciuri ale echipei CFR, inclusiv cele cu Petrolul, Rapid și meciul din Cupă împotriva echipei CSM Alexandria.

Conform informațiilor obținute de GSP.ro, Cristi Manea a suferit o leziune la ligamentul colateral intern al unui genunchi și se estimează că va avea nevoie de o perioadă de recuperare cuprinsă între două și trei săptămâni. Aceasta nu este o problemă nouă pentru fundașul de la CFR Cluj, care a mai avut de-a face cu astfel de probleme în trecut.

Cât lipsește Cristi Manea de la CFR Cluj după ce s-a accidentat la națională 1

La conferința de presă, selecționerul Edi Iordănescu exprimase preocupare cu privire la posibilitatea ca problemele de sănătate ale lui Cristi Manea să-l țină departe de teren pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce ar putea pune în pericol prezența sa în echipa națională pentru meciurile “duble” cu Belarus și Andorra din luna octombrie.

Cristi Manea a bifat toate cele 90 de minute în egalul de sâmbătă seară, de pe Arena Națională, contra Israelului, scor 1-1.

Apoi, jucătorul celor de la CFR Cluj a acuzat, la antrenamentul oficial de luni seară, dureri la nivelul genunchiului, devenind indisponibil. De altfel, Manea nici n-a apărut în lotul de 23 oprit pentru duelul cu Kosovo de marți seara, locul său în echipa de start fiind luat de Andrei Rațiu.

error: Content is protected !!