Tânărul înecat în Tarnița era suporter al CFR-ului: „Clubul își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice. Un mare suporter al echipei noastre, care s-a stins din viață la vârsta de doar 23 de ani”

Updated on septembrie 12, 2023 Tânărul care a murit după ce s-a înecat în Lacul Tarnița avea 23 de ani și era profesor de sport în Huedin. Acesta era un suporter al echipei CFR Cluj.

Dorim să ne exprimăm tristețea pentru tragicul accident de la Lacul Tarnița în care a fost implicat suporterul nostru Adrian Lucaciu, soldat cu decesul acestuia. Pe această cale dorim să transmitem condoleanțe atât apropiaților, cât mai ales familiei pentru această pierdere bruscă. Odihnește-te in pace, Adrian!”, au transmis cei de la Peluza Vișinie.

Tânărul înecat în Tarnița era suporter al CFR-ului: „Clubul își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice. Un mare suporter al echipei noastre, care s-a stins din viață la vârsta de doar 23 de ani” 1

Și oficialii clubului din Gruia au transmis un mesaj de condoleanțe în urma acestui tragic incident: „Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Adrian Lucaciu, un mare suporter al echipei noastre, care s-a stins din viață la vârsta de doar 23 de ani în urma unui tragic eveniment. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”

Adrian a fost implicat într-un incident tragic în zona unui ponton, în timp ce înota alături de prietena sa.

El a dispărut sub apă, iar tânăra a reușit să iasă la suprafață. La început, s-a crezut că Adrian se afla pe un caiac și că acesta s-ar fi scufundat, însă ulterior această informație a fost dezmințită.

Adi era un profesor iubit de elevi și colegi, și moartea sa prematură lasă o umbră de tristețe asupra comunității școlare din Huedin.

În urma sa, lasă o familie greu încercată de durere și prieteni care vor purta amintirea lui cu dragoste și respect.

error: Content is protected !!