CFR Cluj a scăpat de datorii, iar patronul Varga le plătește jucătorilor salariile în avans: „Ne-am săturat să fim papagali să aducem bani de acasă. Am plătit datoriile, suntem chiar pe plus acum”

Updated on august 28, 2023 CFR Cluj și-a schimbat strategia în acest sezon. După ce în anii precedenți, în club au fost investite sume uriașe de bani, acum clubul a început să vândă jucători și  a ajuns să fie chiar pe profit. Mai mult, conducerea a decis să plătească salariile în avans jucătorilor.

Bugetul echipei este unul stabil, iar fotbaliștii echipei sunt cu remunerațiile la zi. Ioan Varga a luat acum decizia de a le plăti jucătorilor de la CFR Cluj salariile în avans, pentru a le arăta acestora că există stabilitate financiară la club, informează Spotmedia. 

CFR Cluj a scăpat de datorii, iar patronul Varga le plătește jucătorilor salariile în avans: „Ne-am săturat să fim papagali să aducem bani de acasă. Am plătit datoriile, suntem chiar pe plus acum” 1
(Foto Facebook CFR Cluj)

Nelu Varga a anunțat ce obiectiv îndrăzneț și-a impus să obțină în următorii ani la CFR Cluj.

”Anul ăsta ne-am focusat să facem bani. Ne-am săturat să fim papagali să aducem bani de acasă. Am plătit datoriile, suntem chiar pe plus acum.

Este an de reconstrucție la CFR Cluj, anunț și fanii pe această cale. Vrem să refacem echipa să avem o balanță financiară solidă apoi să atacăm de la anul Champions League, acolo vreau eu”, a spus Nelu Varga, citat de digisport.ro.

CFR încasează 5 milioane pe Ermal Krasniqi

Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că pe adresa clubului au venit 3 oferte din străinătate pentru Krasniqi, din țări cu un fotbal dezvoltat, și că fotbalistul este ca și plecat de la formația din Gruia.

”Pentru Krasniqi avem trei oferte în acest moment. Una din Franța, alta din Germania și încă o echipă din Italia. 99% este plecat pentru o sumă de peste 5 milioane de euro. Tratativele sunt avansate, e un jucător foarte bun, de top”, a dezvăluit Nelu Varga

error: Content is protected !!