Ioan Ovidiu Sabău, cel mai bine plătit antrenor din prima ligă. De ce a acceptat să revină la U Cluj

Updated on august 26, 2023 La prima conferință de presă în calitate de antrenor al celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a explicat de ce a revenit la echipă. ”S-a schimbat starea mea emoțională. Este singurul lucru. Dacă n-ar fi fost ceva care să nu funcționeze între mine și conducere lucrurile s-ar fi aflat. Am mers pe aceeași linie clară, a fost o chestiune emoțională, a fost o perioadă grea pentru mine.

Acea adrenalină, acea stare de spirit n-am mai avut-o și marea răspundere pe care am avut-o într-un timp atât de scurt, să salvez această echipă, m-a încărcat foarte mult. Când îți pasă de ceva este normal că ești implicat și sentimental. Asta e și un motiv pentru care am acceptat și în acest moment să revin. Nu este ușor, dar sunt provocări noi și vreau să mulțumesc, să le dau această satisfacție mulțumire, suporterilor.

Ioan Ovidiu Sabău, cel mai bine plătit antrenor din prima ligă. De ce a acceptat să revină la U Cluj 1
Ovidiu Ioan Sabau reactioneaza in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Universitatea Cluj, finala Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sibiu, miercuri 24 mai 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

(n.r. despre negocieri) Foarte scurt. 10 minute (n.r. au durat). Nu am discutat problema asta (n.r. despre contract, înainte de meciul cu CFR). Și nu e că n-am vrut să accept pentru că era un meci greu, era un derby și să nu risc. Am auzit și astfel de voci. Eu eram plecat oricum din țară, eram plecat în Olanda. M-am întors abia duminică dimineața”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, citat de digisport.ro.

Ioan Ovidiu Sabău, cel mai bine plătit antrenor din SuperLigă

Potrivit Prosport, Ioan Ovidiu Sabău va încasa 35.000 de euro pe lună, bani din care trebuie să achite și salariile membrilor staff-ului său.

Din acea sumă, 27.000 de euro ar urma să rămână la Ioan Ovidiu Sabău.

Noul antrenorul al lui ”U” Cluj îl depășește, astfel, pe prima treaptă a podiumului topului celor mai bine plătiți tehnicieni din SuperLigă pe Laurențiu Reghecampf, remunerat cu 20.000 de euro lunar de Universitatea Craiova.

Podiumul este completat de Andrea Mandorlini, care are la CFR Cluj un salariu lunar de 18.000 de euro.

error: Content is protected !!