Cluj: Aproape de o tragedie. Un copil a ieșit pe geamul mașinii în timp ce tatăl lui conducea cu 90 km/h

Updated on august 26, 2023 Un șofer a filmat un copil care a ieșit pe geamul mașinii în timp ce tatăl lui conducea cu 90 km/h pe centura Apahida-Vâlcele.

”Părinți foarte responsabili. La 90 km/h, copii stau ieșiți pe geam, imaginați-vă dacă s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în față la vreo mașină. Au mers masa cel putin vreo 3 km. Exact, i-am tot claxonat, dar degeaba.. nu au bagat in seama”, a relatat un șofer clujean, citat de stiridecluj.ro.

Cluj: Aproape de o tragedie. Un copil a ieșit pe geamul mașinii în timp ce tatăl lui conducea cu 90 km/h 1

Accident în Apahida. O mașină a ajuns în șanț

Un accident rutier s-a produs, vineri după amiază, pe DN-Varianta ocolitoare Cluj Nord Est, pe raza comunei Apahida. Un șofer în vârstă de 59 de ani a încercat o depășire, dar a accidentat un alt autoturism.

„Din cercetările preliminare a rezultat că în timpul efectuării unei manevre de depășire peste marcajul longitudinal continuu, autoutilitara condusă în direcția Cluj-Napoca, de un bărbat de 59 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, în aceeași direcție, respectiv localitatea Jucu, aflat în efectuarea unui viraj la stânga spre strada Colonia Hodai”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Astfel, autoturismul a fost ulterior proiectat în șanț, iar conducătorul și un pasager, în vârstă de 34 de ani, au fost preluați de echipajele medicale.

error: Content is protected !!