Doi polițiști clujeni, aflați în timpul liber, au oprit un șofer beat care conducea haotic. Acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și imobilizat

Updated on august 23, 2023 Doi polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Biroul de Poliție Autostradă A3 Turda-Borș, care se aflau în timpul liber și tocmai ieșiseră de la un curs susținut la Școala de Poliție „Septimiu Mureșan”, au observat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj – Napoca, un autoturism condus haotic.

Cei doi agenți de poliției au depășit imediat autoturismul și l-au oprit. După oprire, au încercat să abordeze conducătorul autoturismului, însă acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și imobilizat, în scurt timp, de către unul dintre cei doi polițiști.

Doi polițiști clujeni, aflați în timpul liber, au oprit un șofer beat care conducea haotic. Acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și imobilizat 1

Aceștia au stabilit identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca.

Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În timpul acțiunii, pasagerul aflat în autoturismul oprit de polițiști, respectiv un bărbat, de 45 de ani, din comuna Apahida, profitând de neatenția persoanelor prezente, a sustras dintr-un autovehicul o geantă ce conținea echipament sportiv.

Prejudiciul a fost recuperat integral în cadrul intervenției.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt.

error: Content is protected !!