CFR Cluj își vinde golgheterul. Cristi Balaj anunță că nu mai vine nici un alt jucător

Updated on august 23, 2023 Președintele Cristian Balaj a anunțat plecarea atacantului Rangelo Janga (31 ani) de la CFR Cluj. Golgheterul clujenilor din sezonul trecut ar putea face trecerea în această vară în campionatul de fotbal al Iranului. Cei de la Esteghal FC sunt interesați de serviciile atacantului din Curacao și l-ar fi chemat deja pe fotbalist la discuții.

”Janga pleacă și el. În principiu, da. E un jucător foarte bun. Un comportament exemplar cu un caracter deosebit. Nu cred că va mai veni vreun alt jucător”, a declarat Cristi Balaj, la Liga Digi Sport.

CFR Cluj își vinde golgheterul. Cristi Balaj anunță că nu mai vine nici un alt jucător 1

Rangelo Janga a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut, de la Apollon Limassol, liber de contract. Fotbalistul nu a evoluat niciun minut în acest sezon la CFR Cluj, iar în urmă cu câteva zile ar fi fost prezent la Teheran, pentru a-și negocia mutarea la gruparea din Iran.

42 de meciuri a jucat Rangelo Janga în sezonul trecut pentru CFR Cluj. 11 goluri și două assisturi a reușit Rangelo Janga în meciurile jucate.

Conducerea lui CFR Cluj a lămurit situația lui Ciprian Deac

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, are încredere că Deac va reveni la fel de puternic cum era înainte de accidentare, însă oficialul ardelenilor crede că fotbalistul are nevoie de timp, mai ales că a ajuns deja la 37 de ani.

Ciprian Deac este același fotbalist pe care îl știm. După ce ai o accidentare ai nevoie de o perioadă de timp ca să revii. Eu sunt convins că Ciprian Deac va ajunge să evolueze, să joace și va demonstra că merită să facă parte în continuare din lotul nostru. E un profesionist, se pregătește.

Acum, că unii acceptă mai greu, sau mai puțin, faptul că nu mai sunt ca și la 20 de ani sau că vin după o accidentare, noi nu putem decât să fim lângă el în aceste momente. Eu îl respect, îl apreciez, noi vrem să rămână în continuare la CFR Cluj și după ce își incheie activitatea.

Cu atât mai mult prin modul în care se pregătește. Și-a revenit după acea accidentare, ne-am dori din suflet să își revină la acea formă sportivă pe care a avut-o acum nu foarte mult timp. Din punct de vedere fizic este apt, e important după o pauză așa de lungă să evoluezi treptat. Ai nevoie de repere, de dozarea efortului”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

error: Content is protected !!