(Video) CFR Cluj bate Universitatea într-un meci de poveste cu 7 goluri. Chipciu vrea să se lase de fotbal. „O să vorbesc cu nevasta. Risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum”

Updated on august 22, 2023 Alex Chipciu a anunțat la finalul partidei nebune de aseară că intenționează să se lase de fotbal. Fanii Universității Cluj au fost în extaz în prima parte a derby-ului cu CFR, când au reușit să conducă cu 2-0.

Formația din Gruia a revenit, însă, pe tabela de marcaj și a preluat conducerea cu 3-2 în minutul 68, pentru ca „șepcile roșii” să egaleze apoi printr-un penalty transformat de Dan Nistor (min. 78). „Thriller-ul” nu s-a oprit, însă, aici, deoarece Betancor (min. 82) a dat lovitura decisivă și a dus toate cele trei puncte în Gruia.

(Video) CFR Cluj bate Universitatea într-un meci de poveste cu 7 goluri. Chipciu vrea să se lase de fotbal. „O să vorbesc cu nevasta. Risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum” 1

Desfășurarea partidei nu i-a picat deloc bine lui Alex Chipciu, căruia i-au cedat nervii și a transmis că ia în calcul să renunțe la fotbal.

Mijlocașul central nu dorește să își riște sănătatea și a anunțat în mod public că se va sfătui cu partenera sa de viață, apoi va lua o decizie privind viitorul său.

Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea o să ajung la demenţă, la Alzheimer. E greu tare să mai joc fotbal, 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu.

Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult.

Sincer, aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum”, a declarat Alex Chipciu, la finalul meciului dintre U Cluj și CFR Cluj, conform Prosport.

Andrea Mandorlini: Sunt fericit că am câştigat / Toni Petrea: Dezamăgirea este mare

Tehnicianul Andrea Mandorlini a afirmat, luni seară, că este fericit pentru victoria echipei CFR Cluj în meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-0, în timp ce omologul său de la Şepcile Roşii, Toni Petrea, a afirmat că dezamăgirea pentru pierderea partidei este foarte mare, anunță stiripesurse.ro.

Sunt fericit că am câştigat. Am luat primele goluri foarte uşor. În unele meciuri totul se schimbă. Consider că suntem o lună, cam două, în spate cu pregătirea faţă de celelalte echpe. Este o victorie meritată pentru echipă şi conducere”, a spus Mandorlini.

Nu am avut inspiraţie în faţa porţii, am primit un gol la ultima fază a primei reprize, care parcă ne-a tras înapoi. Am cedat mijlocul terenului, au venit peste noi, ne-am văzut egalaţi, condu’i, iar pe final am mai primit un gol.

Dezamăgirea este mare, jocul a fost plăcut, dar noi am ratat mai mult. Fanii au fost fantastici. Îmi pare rău că nu le-am putut face cadou victoria“, a afirmat Petrea.

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă. U Cluj a condus cu 2-0.

error: Content is protected !!