Portarul Răzvan Sava: ”Clujul este al nostru! Suntem mulțumiți, trebuia să vină această victorie”

Updated on august 22, 2023 Portarul ceferist Răzvan Sava (21 de ani) a impresionat  la derby-ul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj și i-a ajutat pe ”Feroviari” să obțină victoria, scor 4-3. Portarul a dezvăluit că a avut de învățat de la Simone Scuffet, fostul portar italian al formației din Gruia.

A fost un meci reușit, o atmosferă foarte frumoasă. Suntem mulțumiți că am câștigat acest derby. Am luat foarte multe chestii de la Scuffet, e un portar cu experiență, a fost prin Serie A, a fost peste tot. Mă ajuta foarte mult, vorbeam mereu. Ne ajutam mereu unul pe altul, dar mai mult el pe mine.

Portarul Răzvan Sava: ”Clujul este al nostru! Suntem mulțumiți, trebuia să vină această victorie” 1

E o victorie importantă, am demonstrat că Clujul e al nostru. Suntem mulțumiți, trebuia să vină această victorie.

E liniștit (n.red. Andre Mandorlini), vorbește cu noi, e o persoană minunată. E obiectivul nostru, să câștigăm cât mai multe meciuri, să ne demonstrăm calitatea și să ajungem în față”, a declarat Răzvan Sava la finalul meciului.

CFR Cluj, trei transferuri dintr-un foc!

Sâmbătă, 21 august 2023, CFR Cluj a anunțat că l-a vândut pe Emmanuel Yeboah. Atacantul ghanez a fost curtat de mai multe formații în ultimele luni, iar gruparea din Gruia a acceptat în cele din urmă să îi dea drumul. Yeboah a plecat în prima ligă din Danemarca, unde a fost prezentat deja de Brondby IF.

Mulțumim, Emmanuel Yeboah! Cluburile CFR 1907 Cluj și Brøndby IF au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah”, au transmis clujenii.

La doar două zile distanță de plecarea lui Yeboah, CFR Cluj a adus alți trei africani. Formația patronată de Nelu Varga a transmis prin intermediul unui comunicat oficial, postat pe rețelele de socializare, că a ajuns la un acord cu fotbaliștii Moussa Tiefing Samake, Junior Mohamed Abdoul Diomande și Vital Ali Quedraogo. Aceștia vor veni de la Salitas FC, o grupare din Burkina Faso care are o colaborare cu fosta campioană a României.

Trei nume noi în familia CFR. Grație colaborării pe care clubul nostru o are cu Salitas FC, din Burkina Faso, jucătorii Moussa Tiefing Samake, Junior Mohamed Abdoul Diomande și Vital Ali Quedraogo, trei tineri talentați, vor face parte din familia noastră.

Portarul Răzvan Sava: ”Clujul este al nostru! Suntem mulțumiți, trebuia să vină această victorie” 2

Junior Diomande și-a făcut deja debutul la echipa noastră de tineret, reușind, ieri, să înscrie în duelul cu Sepsi OSK.

Vital Ali, având dublă cetățenie în Burkina Faso și în Coasta de Fildeș, a fost convocat pentru meciul pe care Burkina îl va disputa în luna septembrie.

Le urăm bun venit la CFR Cluj și le dorim cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu”, a transmis clubul CFR Cluj, pe Facebook, conform Pro Sport.

error: Content is protected !!