Adrian Ilie, despre CFR Cluj: ”Cu Dan Petrescu, nici la antrenament nu vedeai 7 goluri!”

Florin Gardoș (34 de ani) și Adrian Ilie (49 de ani), foști fotbaliști, au rămas surprinși de stilul ofensiv propus de CFR Cluj în acest sezon, mai ales la partida cu rivala ”U” Cluj.

Meci bun și chiar mă gândeam aseară. Când era Dan Petrescu antrenor nu ne gândeam vreodată că se poate termina un meci 3-4.

Adrian Ilie, despre CFR Cluj: ”Cu Dan Petrescu, nici la antrenament nu vedeai 7 goluri!” 1

Să câștige CFR Cluj cu 4-3. Ținând cont că ambele echipe au jucat cu trei fundași centrali. Multe goluri au venit din centru, asta a fost cumva paradoxal.

Am văzut execuții frumoase. A fost un meci frumos. CFR a avut forța să revină, mai ales că prima repriză a fost foarte slabă.

Au fost și execuții, cel puțin a lui Betancor a fost foarte bună. Cel puțin din poziția aceea să dai așa din prima, bun. E un jucător care în mod surprinzător le-a lipsit în sezonul trecut, dar e un fotbalist bun”, a spus Florin Gardoș, potrivit Fanatik.

”Cu Petrescu, nici la antrenament nu vedeai șapte goluri!”, a completat Adrian Ilie, citat de Digi Sport.

A 14-a mutare a verii la CFR Cluj » Ardelenii au transferat un atacant cu 22 de goluri marcate în stagiunea precedentă

Clubul CFR Cluj a anunțat, în această după-amiază, transferul atacantului bosniac Luka Juricic (26 de ani), fotbalist legitimat ultima oară la formația Pyunik Erevan, din Armenia, scrie Gazeta Sporturilor.

Adrian Ilie, despre CFR Cluj: ”Cu Dan Petrescu, nici la antrenament nu vedeai 7 goluri!” 2

Trupa din Gruia continuă întărirea lotului, iar astăzi „feroviarii” l-au prezentat pe Luka Juricic, un atacant bosniac care a jucat în sezonul trecut la formația armeană Pyunik Erevan. Este al 14-lea transfer efectuat de CFR Cluj în această vară.

În stagiunea precedentă, Luka Juricic a reușit să marcheze nu mai puțin de 22 de goluri în tricoul lui Pyunik Erevan, în 41 de apariții adunate în toate competițiile. Bosniacul a marcat 3 goluri și în cele 5 partide jucate în acest început de stagiune.

Luka Juricic a mai trecut prin carieră pe la NK Neretvanac Opuzen (Croația), Siroki Brijeg (Bosnia), NK Neretva Metkovic (Croația), HNK Sibenik (Croația), Zeljeznicar (Bosnia) și Gimpo FC (Coreea de Sud).

Bine ai venit, Luka Juričić!
Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Pyunik au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Luka Juričić!
Atacantul de 26 de ani vine în Gruia după un sezon petrecut în Armenia, la Pyunik, fosta noastră adversară din Champions League. Pentru formația din Erevan, Juričić a bifat 46 de partide și a înscris nu mai puțin de 2️⃣5️⃣ de goluri!
De-a lungul carierei, Juričić a mai evoluat în Croația la HNK Sibenik, în Coreea la Gimpo FC și în Bosnia-Herzegovina la NK Siroki Brijeg și FK Zeljeznicar, pentru ultima formație bifând 46 de apariții și 12 goluri.
Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj! -comunicat CFR Cluj

error: Content is protected !!