Cine câștigă? Universitatea Cluj – CFR Cluj, derby-ul orgoliilor sub Feleac

Updated on august 21, 2023 Episodul cu numărul 79 din derby-ul Clujului se va desfășura în această seară pe Cluj Arena, în premieră în acest sezon. CFR Cluj revine în acțiune după aproape două săptămâni de pauză, în care și-a vindecat „rănile” după eșecurile cu Adana Demirspor și FCSB, scrie Gazeta Sporturilor.

O așteaptă un duel cu rivala Universitatea, echipă oscilantă în evoluții, care a remizat în ultimele două partide, cu Dinamo și Oțelul Galați, scor identic, 1-1.

Cine câștigă? Universitatea Cluj - CFR Cluj, derby-ul orgoliilor sub Feleac 1

Va fi cea de a 33-a confruntare directă în principala competiţie internă, palmaresul precedentelor întâlniri cuprinzând 16 succese ale oaspeţilor din această rundă, 5 victorii „Şepcile roşii” şi 11 remize.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 13 martie 2023, CFR Cluj-Universitatea Cluj 4-0, scor care a consemnat şi cea mai mare diferenţă înregistrată în duelurile din Superliga României.

6 puncte au adunat Petrea și U Cluj în acest start de sezon, în care este vizat play-off-ul, remize cu Petrolul (1-1), Dinamo (1-1) și Oțelul (1-1), plus victoria cu FCU Craiova (4-3). Ardelenii au pierdut un singur joc, 0-3 cu Rapid.

Şepcile Roşii, mesaj pentru “U”-işti: “Azi joacă Universitatea, ACASĂ, în cel mai frumos loc de pe pământ!”

Şepcile Roşii, suporterii înfocaţi ai Universităţii Cluj, au transmis o serie de mesaje pentru U-işti. Bucuria de a juca pe teren propriu derby-ul oraşului atinge cote maxime în tabăra inimilor care vibrează în Alb şi Negru.

“Sus fularele! Fluturați steagurile! Azi joacă Universitatea, acasă, în cel mai frumos loc de pe pământ!”
“Trăim clipa alături de Universitatea. Ne cântăm bucuria că avem Simbolul Unor Inimi Românești în viețile noastre. Suntem recunoscători pentru fericirea c-am fost aleși de destin să fim “U”-iști! Haide “U”!

Clujul vibrează doar în Alb și Negru!”, mai scriu Şepcile Roşii 1919 pe Facebook, alături de promisiunea că miile de fani vor ocupa Piaţa Unirii din Cluj-Napoca de la ora 16:00, scrie Ziua de Cluj.

“Cluj-Napoca este casa noastră! Fiți cuminți și nu vă jucați cu focu’! Haide “U”!, le transmit Şepcile Roşii 1919 şi rivalilor din Gruia, cărora le-au “dedicat” şi un banner la stadion: Tineretul cântă pentru “U”niversitate, vă dă clasă la mentalitate.

Reacția lui Emmanuel Yeboah, după ce a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu Brondby

După ce a semnat și a fost prezentat de cei de la Brondby, Emmanuel Yeboah a făcut și o scurtă declarație.

Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc și abia aștept să reprezint Brøndby IF. Ambiția mea este să intru și să concurez și, bineînțeles, să devin un fotbalist și mai bun.

Împreună cred că, ca echipă, putem realiza lucruri grozave împreună. Ca tip de jucător, sunt muncitor, activ și lupt pentru echipa mea, iar ca persoană sunt ambițioasă și curioasă să învăț despre tot ce este între cer și pământ.

Așadar, aștept cu nerăbdare să-mi cunosc bine colegii de echipă și staff-ul de antrenori, apoi abia aștept să intru pe teren și să joc în fața fanilor”, a spus Emmanuel Yeboah, pentru site-ul clubului danez, conform Digi Sport.

error: Content is protected !!