O nouă destinație pentru clujeni. Se deschide Aquapark-ul in care s au investit 14 milioane de euro

Updated on august 17, 2023 După aproape doi ani de lucrări de modernizare, se va deschide sâmbătă, 19 august, Aquaparkul Venus, cu șase bazine cu apă termală sau apă încălzită, plus două bazine destinate copiilor, au anunțat miercuri reprezentanții fondului de investiții Transilvania Investments, care deține compania Turism Felix SA.

Odată cu inaugurarea Aquapark Venus, stabilim o nouă destinație de vacanță ce poate susține dezvoltarea turismului intern”, a transmis Radu Roșca, președintele executiv al Transilvania Investments, subliniind că strategia investitorului presupune consolidarea statutului de „cel mai important operator în turismul balnear din România” pentru compania Turism Felix, care deține cinci hoteluri și două ștranduri, informează Bihoreanul.

O nouă destinație pentru clujeni. Se deschide Aquapark-ul in care s au investit 14 milioane de euro 1 O nouă destinație pentru clujeni. Se deschide Aquapark-ul in care s au investit 14 milioane de euro 2

Investiția în fostul ștrand Venus s-a ridicat la 14 milioane de euro și se află în Băile 1 Mai, județul Bihor, scrie G4 Media.

O nouă destinație pentru clujeni. Se deschide Aquapark-ul in care s au investit 14 milioane de euro 3 O nouă destinație pentru clujeni. Se deschide Aquapark-ul in care s au investit 14 milioane de euro 4

Complexul se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare, unde „turiștii vor descoperi 6 bazine cu apă termală sau apă încălzită, pentru înot sau dotate cu sisteme de masaj aquatic sau jacuzzi”. Alte două bazine sunt destinate copiilor, care vor avea la dispoziție și alte spații de joacă. Din oferta Venus fac parte și un restaurant de tip fast food, și terenuri pentru practicarea mai multor sporturi.

Pe pagina oficială de Facebook a noului aquapark se arată că acesta va fi deschis zilnic, între orele 08 și 20. Copiii cu vârste sub 4 ani vor intra gratuit, copiii cu vârste de până la 12 ani vor plăti 25 de lei, în timp ce tariful pentru adulți va fi de 50 de lei.

Aquapark Venus:Dragi orădeni! Da, ați auzit bine, ștrandul copilăriei din Băile 1 Mai revine mai strălucitor ca niciodată, din 19 august!
🏖 Pe o suprafață generoasă de 4,3 hectare, la Aquapark Venus din Băile 1 Mai veți găsi tot ce vă doriți pentru petrecerea timpului liber într-un mod absolut fabulos! Vă așteaptă șase piscine încântătoare cu apă termală și recirculare, pentru a vă relaxa și a vă răsfăța.

O nouă destinație pentru clujeni. Se deschide Aquapark-ul in care s au investit 14 milioane de euro 5 O nouă destinație pentru clujeni. Se deschide Aquapark-ul in care s au investit 14 milioane de euro 6

👶 Dar asta nu e tot! Pentru cei mici, două bazine speciale îi invită la joacă și veselie în siguranță, astfel încât părinții să se relaxeze fără griji.
🥗🌭🍕🍟🍔 Și nu uitați de bunătățile din farfurie! Zone de fast food vă vor satisface pofta de gustări savuroase.

Aquapark Venus din Băile 1 Mai – locul unde amintirile frumoase se întâmplă în fiecare zi.
Program de funcționare: Zilnic între orele 8:00 – 20:00
Tarifele/acces/zi/persoană (valabile o singură intrare) sunt: copii sub 4 ani GRATUIT, copii până la 12 ani 25 lei și adulți 50 lei”.

error: Content is protected !!