(Video) Un turist, în Ardeal, ca să poată face duș în picioare trebuia să scoată capul pe geam. „Sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare.

Updated on august 13, 2023 Un turist s-a filmat pe Tik Tok cum face duș la o cazare din Brașov. El trebuia să-și scoată capul pe geam în momentul în care făcea duș fiindcă spațiul era prea mic pentru înălțimea sa.

Se pare că locul a fost gândit doar pentru o baie relaxantă, unde să stai doar jos, căci altfel erai nevoit să scoți capul pe geam, așa cum a făcut și turistul mers în vacanță la Brașov. Videoclipul său s-a viralizat în scurt timp pe rețelele de socializare și numeroase persoane ce au lăsat numeroase comentarii.

(Video) Un turist, în Ardeal, ca să poată face duș în picioare trebuia să scoată capul pe geam. „Sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. 1

Nu vă speriați! Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Aoleu. Ce să facem? Ăsta e geamul unde am ieșit afară cu capul, altfel nu poți sta. Asta e la Brașov”, a spus turistul pe rețelele de socializare potrivit spynews.ro.

Ce comentarii au lăsat internauții la videoclipul postat
Românii sunt inventivi în orice moment și preferă să facă haz de necaz. Așa s-a întâmplat și acum, iar numeroși internauți s-au amuzat de situație și au făcut numeroase glume cu privire la economia apei sau chiar privitul la stele.

”Se face economie, doar deschizi geamul când plouă”, ”Rămâi conectat cu priveliștea de afară”, Se usucă părul numai bine, natural, cât timp te speli pe corp”, ”Vezi råsåritul/apusul soarelui…Dacå începe ploaia nici nu mai consumi apa”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

@sorinconst♬ original sound – Sorin Constantinescu

Recomandări de vacanțe mai ieftine în România
Laura și Sebi de la „Călător în Bascheți” recomandă trei destinații la un preț bun, conform Hotnews.:

Ținutul Buzăului – Este zona ireal de frumoasă, cu minunății naturale care te vor uimi, mai ales, că, pe bună dreptate, zona a fost declarată Geoparc UNESCO.

Natura a creat aici peisaje de poveste și a dat locului trovanți, vulcani noroioși, munți de sare și focuri vii, eterne. Intrările la principalele obiective de aici sunt fie gratuite, fie extrem de ieftine. De exemplu, vei plăti doar 4 lei, ca să vizitezi Vulcanii Noroioși.

Carei, județul Satu Mare – Un oraș mic, dar extrem de cochet și bine îngrijit, cu un castel superb, chiar în centrul orașului, un manej monument-istoric reabilitat și un ștrand cu apă termală. Și mai e ceva, prețurile sunt de bun simț. Intrarea la ștrand e 30 de lei.

Cazarea în oraș pornește de la 100 de lei. În plus, autoritățile, de aici, au lansat un program prin care, dacă te cazezi cel puțin o noapte la una dintre unitățile de cazare din oraș, ai intrarea gratuită la Castelul Karolyi, dar și reducere la cafenele, restaurantele și ștrandul din oraș. E o strategie foarte eficientă, de a atrage turiști.

Plaja din Sulina, Tulcea – Am descoperit, de curând, acest loc și trebuie să spunem că ne-a surprins. Ce ne-a plăcut? Nisipul este foarte, foarte fin. Plaja e sigură, pentru că intrarea în apă e foarte lină. Este o zonă protejată, pentru că se află în Delta Dunării, așa că sunt puține baruri, deci multă liniște și zen. Și, nu în ultimul rând, prețurile. Un șezlong: 30 de lei, o ciorbă de pește: 25 de lei, o bere: 8-9 lei.

error: Content is protected !!