Mămicile din cartierul Zorilor, speriate de un bărbat care amenință și se laudă că a agresat minore. Poliția l-a audiat, dar nu a găsit motive pentru a-l reține

Updated on august 10, 2023 Un bărbat dubios a băgat spaima în mămicile din cartierul Zorilor. Acestea l-au reclamat la poliție pe bărbatul care are un comportament nepotrivit, amenință și se laudă că a agresat minore.  Poliția a precizat că bărbatul a fost audiat, dar nu au fost găsite motive pentru a-l reține. Acesta nu are domiciliu și locuiește pe străzi, informează stiridecluj.ro.

”Salutare mămici. Nu știu dacă am voie sa postez așa ceva, dar m-aș bucura să știți cât mai multe despre acest individ și să ne ferim de el. De vreo 2 luni a tot venit acest bărbat la noi în fața porţii, (în Zorilor, are traseu pe străzile Mircea Eliade, Nichita Stănescu si Eugen lonesco) vorbind singur și urmărind tot ce se întâmplă în curte.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj

Iar într-o seara, ceva trecători au chemat poliția să-l ia și evident că a dispărut instant. Long story short. A reaparut de curând. A început să ceară de lucru și soţul meu i-a spus că nu are să îi dea și a început să spună apoi că el e certat cu legea, că a agresat sexual nişte minore când era beat.

În fine, a dat târcoale pe aici, ba apărea, ba dispărea și a poposit iar la noi pe gard, cu ochii în curte. Eu de stres și panică i-am spus să plece și să nu se mai uite la noi în curte și evident că a început cu amenințări ca baga cutitu-n noi. 

A chemat soţul poliția și l-au dus la secţie. Are foarte multe plângeri la poliție, însă e iar liber. Și a trecut din nou în viteza pe aici, după ce a fost luat de poliție. 

Face gesturi sexuale în public, ameninţă, iar dacă este văzut în Zorilor, anunţaţi vă rugăm poliția. Dacă i se strâng mai multe plângeri poate fi arestat. 

Nu dorim râul nimănui, însă nu e normal ce se întâmplă”, a relatat o mămică speriată pe grupul Mamici din Cluj Napoca.

error: Content is protected !!