Gheboasă a bătut acum cinci ani un polițist: ”Am avut 75 de zile de îngrijiri medicale pentru dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături”

Updated on august 10, 2023 Gabriel Emil Gavriș (21 de ani), alias trapperul Gheboasă, este inculpat pentru ultraj și lovire într-un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, după cum rezultă din deciziile instanței consultate de G4Media.ro. Alături de alte patru persoane, Gavriș, care era minor la data faptelor, este acuzat că, în noaptea de 16/17 decembrie 2017, au bătut un polițist de la Rutieră pe motiv că, anterior, acesta i-ar fi deschis dosar penal unuia dintre agresori.

Nu urmăresc să mă fac cunoscut, vreau doar liniște”, a declarat agentul de poliție pentru G4Media.ro. ”Nu comentez nimic”, a fost reacția lui Gavriș referitoare la această anchetă.

Gheboasă a bătut acum cinci ani un polițist: ”Am avut 75 de zile de îngrijiri medicale pentru dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături” 1

Agentul a confirmat pentru G4Media.ro că unul dintre cei care l-au bătut a fost Gavriș alias Gheboasă și a afirmat că, în cursul urmăririi penale, în care acesta a fost inculpat pentru lovire și ultraj, acesta și-a recunoscut faptele. ”Am avut 75 de zile de zile de îngrijiri medicale pentru dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături”, a spus V.P. care a adăugat că dorește să rămână anonim: ”Nu urmăresc să mă fac cunoscut, vreau doar liniște”.

Între timp, el s-a mutat din Târgoviște în București.

V.P. este, totuși, nemulțumit de durata cercetărilor: au trecut aproape șase ani de la incident, iar dosarul stagnează la Parchet. Prin avocați, polițistul a depus până acum, la instanța din Târgoviște, patru solicitări de acordare a unor termene clare în care anchetatorii să finalizeze cercetările. Fără succes: de fiecare dată, Parchetul nu le-a respectat.

Cel mai recent, pe 20 februarie 2023, Judecătoria Târgoviște a dispus ca dosarul să fie soluționat în 4 luni, până pe 20 iunie, dar acest lucru nu a avut loc. ”Problema este că nu sunt sancțiuni pentru procurori în aceste situații”, a declarat pentru G4Media.ro un avocat care a intrat în acest dosar și care a menționat faptul că, din cauza acestei tergiversări, există posibilitatea ca Gavriș să scape prin prescripție, deoarece perioada de răspundere penală pentru minori este mai scurtă.

La rândul său, legat de această situație, V.P. a declarat că a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii, dar nu a primit răspuns. G4Media.ro a trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște o solicitare pe tema acestui dosar, urmând să publicăm răspunsul atunci când îl vom primi.

Într-un interviu acordat miercuri, 9 august, pentru G4Media.ro, cu câteva ore înainte de apariția informației legate de ancheta de la Târgoviște, el susținuse că ”Nu am furat, nu am dat nimănui în cap.” Contactat, din nou, pentru a răspunde la întrebări despre dosarul penal, Gavriș a transmis printr-un mesaj: ”Nu comentez nimic, să aveti o zi frumoasă!”

Decizia luată de Gheboasă, după ce a aflat că riscă să fie suspendat pe Youtube

CNA a votat sesizarea YouTube cu privire la accesul minorilor la conținutul de pe platformă. Melodiile artiștilor Gheboasă, Nane, Azteca și Ian sunt analizate în ședință.

„Mie îmi pare foarte rău că se întâmplă așa ceva. Eu simt că nu am greșit cu nimic, nu sunt un om care învață copiii doar la lucruri rele. O să promit și acum, și la următoarele show-uri ale mele, că vor fi concerte cu versuri cenzurate și o să arăt că am versuri și mai bune decât acestea.

Nu am niciun regret că s-a întâmplat asta și consider că nu am făcut nimic greșit, pur și simplu. Mă simt cumva abuzat. Repet că nu mi-a menționat nimeni să nu fredonez versuri interzise minorilor, iar eu am cântat la fel ca la celelalte festivaluri. Da, mă voi prezenta la CNCD, dacă mă vor cita„, a declarat Gheboasă, în exclusivitate la România TV.

error: Content is protected !!