Marius Șumudică l-a criticat pe Andrea Mandorlini după înfrângerea din Ghencea: „Foarte defensivi, nu ajungeau decât cu doi atacanți sus”

Updated on august 7, 2023 Marius Șumudică nu a fost de acord cu sistemul defensiv propus de Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, la partida de pe arena din Ghencea. Acesta este de părere că italianul ar fi trebuit să forțeze în atac pe finalul jocului

”A jucat cu trei șesari. A jucat cu Muhar, Tachtsidis și cu Cvek, trei jucători cu profil mai mult defensiv, după care schimbi și introduci tot unul defensiv. Indiferent că-l scoate pe Cvek, îl introduce pe Avounou, care este tot defensiv. Deci, practic, trei fundași centrali, trei șesari. Foarte defensivi, nu ajungeau decât cu doi atacanți sus.

Marius Șumudică l-a criticat pe Andrea Mandorlini după înfrângerea din Ghencea: „Foarte defensivi, nu ajungeau decât cu doi atacanți sus” 1

Încă ceva foarte important. Eu nu înțeleg antrenorii ăștia. Mandorlini este un antrenor, nu pot să vorbesc eu despre el… Eu ca antrenor, tot timpul, la 1-0 în minutul 80 risc. Tu l-ai scos pe Bîrligea și l-ai introdus pe Betancor.

Ei cu cine mai câștigau duelurile? Tu când ai nevoie să vii cu centrări, tu scoți un atacant și scoți post pe post. Nu am înțeles, dar ok”, a spus Marius Șumudică, citat de digisport.ro.

Andrea Mandorlini a făcut scandal după meciul cu FCSB: ”Arbitrul a decis câștigătoarea”

La finalul meciului cu FCSB, Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a declarat nemulțumit de deciziile arbitrului Marcel Bîrsan. Italianul este de părere că formația sa merita să primească o lovitură de la 11 metri, în timp ce adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalty-ul din care au deschis scorul.

”Noi nu am pierdut acest meci, arbitrul a decis câștigătoarea. A fost penalty la Dawa. Am văzut faza de 20 de ori, de 30 de ori, de 50 de ori.

Penalty-ul lor a fost inexistent. Arbitrul a decis partida aceasta. Pentru cei de la FCSB, complimente.

Nu știu ce să spun. Până la 0-0 am jucat bine. Sunt episoade care decid aceste jocuri. Nu știu de ce nu a dat penalty și pentru noi. Am pierdut multă energie în meciul cu Adana. FCSB a început bine meciul, dar noi am avut ocaziile.

E greu, dar vine o perioadă în care ne putem antrena. Suntem nervoși și triști. VAR-ul trebuie să le fie de folos arbitrilor. Nu au fost să vadă faza la VAR”, a spus Andrea Mandorlini,

 

error: Content is protected !!