Nelu Varga a transmis un mesaj ferm după eliminare: „Stați liniștiți, CFR-ul nu moare! Acum mergem să batem FCSB”

Updated on august 4, 2023 CFR Cluj a părăsit dramatic Conference League în urma unei înfrângeri dramatice în fața celor de la Adana Demirspor, 1-2, 2-3 la general. Pe aeroport, la revenirea în țară, Nelu Varga a asigurat că stabilitatea clubului nu este pusă în pericol de eșecul european.

La revenirea în România, pe aeroport, Nelu Varga a precizat că formația sa a avut parte de o tragere cu ghinion și că în ciuda eliminării, echipa arată cel mai bine de când acesta este patron.

Nelu Varga a transmis un mesaj ferm după eliminare: „Stați liniștiți, CFR-ul nu moare! Acum mergem să batem FCSB” 1

„N-am înțeles ce s-a întâmplat la acea centrare din care ei au marcat. Am avut meciul în mână! Sincer, am o bucurie și aceea că simt că am acum o echipă bună și-n campionat o să fim bine. Sunt mulți care vorbesc și habar n-au fotbal!

Noi ar trebui să ne concentrăm doar pe ceea ce joaca echipa. Stați liniștiți că nu murim din acest rezultat! CFR-ul merge înainte! Mai dădeam prime și bonusuri dacă nu mergea? Mai erau primele și salariile care se dau la noi?

Domnul Mandorlini mi-a făcut impresie bună. E foarte serios și pragmatic! Nici n-am avut noroc la trageri, a fost ghinion. Dacă aveam puțin noroc, treceam de ei fără probleme la cum a jucat echipa azi. La anul ne focusăm pe cupe, acum vom face treabă în campionat. Nici nu mă gândesc la altceva”, a precizat Varga, citat de gsp.ro.

Eu sper să-i batem pe cei de la FCSB duminică. O să vedeți! Nu știu dacă vine și domnul Dîncu la meci. Eu n-am să fiu la acest joc, dar sper să am parte de o surpriză plăcută”, a mai spus acesta.

Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, într-o conferință de presă de doar 39 de scunde, a subliniat ce a dus la eliminarea formației sale din cupele europene.

”Două neglijențe, două greșeli ne-au costat.

Am fost eliminați în urma a două goluri primite din nepăsare, atât la sfârșitul primei reprize, cât și la sfârșitul reprizei secunde.

Și în tur a fost la fel, suntem supărați”, a spus Andrea Mandorlini, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!