Lucian Mindruta, despre Untold Cluj: „Mai multa lumină, dar parca volumul sonor e mai jos decât anul trecut. Poate veteranii celorlalți ani sa îmi confirme…”

Updated on august 4, 2023 Zeci de mii de festivalieri au luat cu asalt Cluj Arena și Parcul Central, joi noaptea, în prima zi de Untold. Organizatorii spun că au luat măsuri pentru reducerea zgomotului iar acestea par că au efect.

Lucian Mindruta:Mai multa lumina, dar parca volumul sonor e mai jos decat anul trecut.
Deja stau de vreo 20 de minute, doar cu castile Bose in-ear ca protectie si e acceptabil si pentru mine, care am niste probleme cu urechile.
Poate veteranii celorlalti ani sa imi confirme…”

Lucian Mindruta, despre Untold Cluj: „Mai multa lumină, dar parca volumul sonor e mai jos decât anul trecut. Poate veteranii celorlalți ani sa îmi confirme…” 1

Organizatorii Untold spun că au luat câteva măsuri pentru a reduce zgomotul. În acest sens, mai multe panouri fonoabsorbante de ultimă generație au fost achizițonate numai în acest an.

Problema deranjului sau a zgomotului e o problemă de care ținem cont și luăm an de an măsuri, pentru a deranja cât mai puțin. Am investit în bariere fonice, panouri fonoabsorbante, și ne străduim an de an să găsim cele mai bune măsuri în acest sens.

Până acum, efortul nostru a fost răsplătit, pentru că, deși mai există unele nemulțumiri, din datele pe care le avem peste 95% dintre clujeni apreciază și susțin acest festival, conștienți că micile neplăceri sunt mult mai puține decât beneficiile pe care evenimentul le aduce. Astfel, tot mai puțini oameni se plâng de zgomot”, dezvăluie Edy Chereji, potrivit Adevarul.

Emil Boc: A 8-a ediție a festivalului Untold a început! Bine ați venit la Cluj-Napoca!!
Zeci de mii de turiști au ajuns deja în orașul nostru pentru a fi parte, alături de clujeni, la cel mai mare festival din România și unul dintre cele mai importante festivaluri de profil la nivel mondial.
Bine ați venit! Ședere plăcută, distracție faină!

P.S. Nu uitați că mâine este Vinerea Verde – transport public gratuit în tot orașul! De asemenea, pe perioada festivalului, transportul de noapte a fost prelungit până dimineață. Astfel, pe timp de noapte puteți utiliza transportul public pe următoarele trasee (la interval de 30 min):
• Linia 54N: Cart. Zorilor – zona centrală – Cart. Grigorescu
• Linia 5N: Aeroport – zona centrală – Piața Gării
• Linia 25N: Str. Bucium – zona centrală – Str. Unirii”

Astăzi va fi NEBUNIE la Untold. Imagine Dragons, pentru prima dată în România

Concertele de pe Cluj Arena încep la ora 18 cu Justin Nesso și continuă cu Olly Murs de la ora 20.40. Cei mai așteptați artiști ai zilei de vineri sunt cei de la Imagine Dragons, care vor urca pe scena de pe Cluj Arena la ora 22.10, într-un concert care se anunță senzațional.

Vor urma apoi DJ-ii Salvatore Ganacci (ora 00.00), Alesso (ora 02:00), iar cea de-a doua de zi festival se încheie cu Tujama (ora 03.50), cu un concert care ar trebui să țină până la 6 dimineața, scrie Monitorul de Cluj.

error: Content is protected !!