Cluj. Transport de noapte până dimineața, de Untold. Traseul autobuzelor

Updated on august 2, 2023 CTP Cluj anunță că va suplimenta numărul de nijloace de transport în comun care deservesc zona centrală, iar transportul de noapte va fi prelungit până dimineața, pentru festivalierii Untold, în perioada 3-6 august.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că va suplimenta semnificativ, în anumite intervale orare, liniile de transport în comun care deservesc zona centrală. Totodată se va pune la dispoziția publicului călător, transportul de noapte prelungit până dimineața la începerea programului de zi, anunță Ziua de Cluj.

Selly: „Astazi ma bucur de vacanta, dar de joi ne vedem la Untold! 🙌🏼 Avem si super vesti de la @banca_transilvania care tocmai ce a lansat un card virtual animat, pe care ti-l poti activa direct din BT PAY. Faza tare este ca daca iti faci acest card, ai posibilitatea sa castigi o experienta la Untold Dubai sau un abonament pentru Untold 2024. Eu deja l-am facut pe al meu 😎”
Cluj. Transport de noapte până dimineața, de Untold. Traseul autobuzelor 1

Astfel, pe perioada de noapte vor circula la interval de 30 minute urmatoarele linii de transport:

• Linia 54N: Cart. Zorilor – zona centrală – Cart. Grigorescu
• Linia 5N: Aeroport – zona centrală – P-ța Gării
• Linia 25N: Strada. Bucium – zona centrală – Strada. Unirii

Prețul unui titlu de călătorie este 5 lei. Acesta poate fi achiziționat de la POS-urile amplasate în toate mijloacele de transport și de la conducătorul auto.

Pe perioada Festivalului Untold, UAT Florești si UAT Apahida sprijină deplasarea locuitorilor către municipiul Cluj-Napoca, asigurând porniri din oră în oră pentru următoarele linii de transport:

• Linia M26: Cluj-Napoca – Florești
• Linia M41: Cluj-Napoca – Apahida
• Linia M43: Cluj-Napoca – Dezmir

Programele de circulație și traseele vor putea fi consultate pe site-ul companiei: www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil www.tranzy.ro.

Organizatori festival: 95% dintre clujeni susțin Untold

Organizatorii Untold spun că fac eforturi în fiecare an pentru diminuarea poluării fonice și arată că un număr covârșitor de clujeni susțin festivalul.

Încercăm în fiecare an să diminuăm orice fel de impact care s-ar putea răsfrânge asupra comunității, nu doar cel fonic, ci orice fel de semnale pe care le avem. Marea bucurie e că peste 95% dintre clujeni și comunitatea clujeană susțin și apreciază evenimentul și înțeleg beneficiile aduse orașului, regiunii și țării.

De fiecare dată, vor fi și număr mai mic de oameni care vor avea anumite nemulțumiri, dar în fiecare an încercăm să fim atenți la acest lucru. E adevărat, problema deranjului sau zgomotului e o problemă pe care noi o adresăm în fiecare an și încercăm să facem astfel încât să deranjăm cât mai puțin. La scenele care sunt îndreptate către case, blocuri, există bariere fonice pe care în fiercare an încercăm să le adaptăm și să aducem noi generații de astfel de echipament.

Încercăm la scenele care sunt amplasate în parc să le îndreptăm în zone care ar afecta cel mai puțin locuitorii în preajmă, volumul să fie unul cât mai aproape de o decență. Cel mai important lucru e acela că peste 95% dintre clujeni din comunitate apreciază și susțin și înțeleg că micile neplăceri sunt mult mai puține decât beneficiile pe care evenimentul le aduce.

Beneficiile pe care un astfel de eveniment le pune pe hartă, cu siguranță, sunt mult mai mari decât micile inconveniente”, a spus Edy Chereji, director de comunicare Untold, conform Monitorul de Cluj.

error: Content is protected !!