Ciprian Deac a revenit pe teren după 105 zile de pauză. Revenirea sa a fost întâmpinată cu urale de fanii CFR-ului

Updated on iulie 31, 2023 Ciprian Deac (37 de ani) a revenit pe teren după 3 luni jumătate de la accidentarea la umăr. Deac a debutat în noul sezon aseară, în meciul dintre CFR Cluj și CSU Craiova, scor 1-1.

Operat la umăr după o accidentare suferită în meciul de play-off cu Sepsi de pe 15 aprilie, Ciprian Deac i-a lipsit CFR-ului în finalul sezonului trecut și în primele partide din această nouă stagiune. Aseară, după 3 luni și jumătate de așteptare, mijlocașul dreapta a revenit pe gazon într-un meci oficial.

Ciprian Deac a revenit pe teren după 105 zile de pauză. Revenirea sa a fost întâmpinată cu urale de fanii CFR-ului 1

Deac a fost introdus pe teren în minutul 78 al meciului dintre CFR Cluj și CS Universitatea, înlocuindu-l pe Daniel Bîrligea. Revenirea sa a fost întâmpinată cu urale de fanii echipei din Gruia, care i-au scandat numele fotbalistului cu 7 titluri de campion al României, toate alături de CFR, informează gsp.ro.

Inițial, Ciprian Deac a suferit o accidentare la umăr pe data de 16 aprilie, în timpul unui meci câștigat de CFR Cluj pe teren propriu cu scorul de 2-1 în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a patra a play-off-ului ediției trecute de Superliga.

Ulterior intervenției chirurgicale pe care a suferit-o, după ce s-a recuperat complet, Deac a suferit o nouă accidentare, de data aceasta la genunchi, chiar la începutul cantonamentului din această vară, efectuat de ardeleni la Brașov.

Andrea Mandorlini, mulțumit cu egalul contra Universității Craiova

Mandorlini a obținut a doua remiză consecutivă pe banca CFR-ului și a vorbit despre oboseala elevilor săi. Cu toate acestea, antrenorul italian s-a declarat mulțumit cu un punct împotriva Universității Craiova, însă a recunoscut că va urma o perioadă aglomerată pentru formația din Gruia.

“Suntem mulțumiți. A fost greu, a trebuit să schimbăm jucătorii din cauza oboselii. Am fost obosiți mental, au fost ocazii de ambele părți. Mergem înainte cu acest punct câștigat, pentru că vedeți cu toții cât de greu este, ați văzut și rezultatul Farului.

Am făcut multe lucruri bune, ne-am creat ocazii, dar nu am fost lucizi în fața porții, s-a văzut oboseala. Voiam 3 puncte, dar suntem multumiți și așa.

Konoplyanka se antrenează cu noi, va fi în lot. Ne gândim la meicul cu Adana, la cel cu Steaua (n.r. FCSB), va fi o săptămână dificilă pentru noi. Va fi un infern în Turcia, e foarte cald. Vedem de mâine ce va fi, vom începe să pregătim meciul”, a spus Mandorlini, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!