Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali: „Mi se pare de cascadorii râsului acest domn Gigi Becali. Înțeleg că este frustrat”

Updated on iulie 25, 2023 Patronul celor de la CFR Cluj l-a atacat pe latifundiarul din Pipera, după ce acesta a râs de venirea lui Konoplyanka la fosta campioană a României .Patronul celor de la CFR Cluj i-a răspuns lui Gigi Becali, după acesta a râs de transferul lui Yevgen Konoplyanka. Neluțu Varga crede că patronul de la FCSB este „frustrat” pentru că fosta campioană a României a realizat transferuri mai bune decât vicecampioana.

„Mi se pare de cascadorii râsului acest domn Gigi Becali. Eu nu m-am băgat să comentez ce transferuri face FCSB, dar să nu aibă impresia că Chiricheș este un jucător mai mare. Înțeleg că este frustrat pentru ultimele transferuri pe care noi le-am făcut, dar nu ar trebui să comenteze.

Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali: „Mi se pare de cascadorii râsului acest domn Gigi Becali. Înțeleg că este frustrat” 1

Noi ne vedem de treaba noastră. Probabil domnul Becali simte din nou că va pierde titlul. Eu nu vorbesc urât despre jucătorii altor echipe. Se va vedea cine a făcut transferurile mai bune”, a declarat Neluțu Varga, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că fotbalistul ucrainean a fost aproape și de FCSB, în urmă cu 10 ani. Totuși, latifundiarul din Pipera nu crede că jucătorul este o soluție bună pentru CFR Cluj.

„Pe Konoplyanka trebuia să-l luăm noi acum 10 ani. Când am jucat cu Sevilla, cam acum 10 ani. Să-l ia (n.r. CFR Cluj), dar dacă era bun jucător nu îl mai dădeau ăia. Au mai transferat ei pe unul vedetă, țineți minte, Baptista, și râdeam.

Așa o să fie și ăsta. Dacă nu e Deac în teren, n-au busolă. Deac, până își revine, are o vârstă, e mai greu. Gata, a obosit”, a spus Gigi Becali, citat de as.ro.

error: Content is protected !!