Billel Omrani, lovitura încercată de U Cluj

Updated on iulie 21, 2023 Toni Petrea este în căutarea unui atacant, după ce l-a pierdut pe Mamadou Thiam (28 de ani). Senegalezul a refuzat să rămână în SuperLigă și a semnat cu Al-Arabi SC, în Kuwait.

Atacantul francez Billel Omrani (30 de ani) ar putea evolua sezonul următor la U Cluj, anunță Gazeta Sporturilor.

Billel Omrani, lovitura încercată de U Cluj 1

Billel Omrani este liber de contract după despărțirea de FCSB. Atacantul francez așteaptă o ofertă bănoasă din afară, dar ar putea continua în SuperLigă. Din informațiile Gazetei, Omrani le-a fost propus celor de la U Cluj. Urmează ca părțile să se așeze la masa negocierilor și să vadă în ce condiții s-ar putea realiza mutarea.

Omrani se potrivește noului proiect de la U Cluj. „Șepcile roșii” au avut o vară plină pe piața transferurilor.

Au reușit să îi păstreze în lot pe liderii Alexandru Chipciu și Dan Nistor. Lor li s-au adăugat și alți fotbaliști cu experiență la nivelul primului eșalon, precum Bogdan Vătăjelu, Daniel Popa sau Bogdan Mitrea.

Victor Dican, ținta lui „U” Cluj, după ce nu l-a adus pe Florin Niță

„U” Cluj n-a ajuns până la urmă o înțelegere cu portarul Florin Niță, dar nu va aduce un alt portar: din informațiile ProSport, ținta principală a ardelenilor în perioada următoare este readucerea lui Victor Dican.

După ce nu s-a înțeles cu Florin Niță, „U” Cluj insistă în această perioadă pentru Victor Dican, cel care a mai evoluat pentru rivala lui CFR Cluj, înainte să ajungă la FC Botoșani.

Din informațiile ProSport, „U” Cluj încearcă să ajungă la o înțelegere cu FC Botoșani, iar negocierile dintre părți sunt intense. Așa că nu este exclus să se ajungă la un numitor comun în următoarele zile.

„M-am apucat de fotbal datorită tatălui meu. El m-a dus la fotbal. Am început în Spania, eram la grădiniță atunci. Când ne-am întors în România am mers la CSM Râmnicu Vâlcea. Mereu am încercat să țin un echilibru între fotbal și școală. Am fost bun la școală de mic. Astfel am decis să fac două facultăți, în parale. Sportul și Studii Europene, pe care le voi termina în această vară. Dacă nu aș fi devenit fotbalist aș fi vrut să lucrez în domeniul biologiei sau chimiei, probabil aș fi devenit cercetător”, a spus Victor Dican, pentru FRF.TV.

error: Content is protected !!