Andrei Burcă a fost inclus în “11-le” de top din Arabia Saudită, alături de Ronaldo, Benzema și Firmino

Updated on iulie 21, 2023 După 4 ani petrecuți la CFR, Burcă a decis să accepte o nouă provocare și a mers în zona Golfului, acolo unde va avea adversari de top. Până atunci, internaționalul român a fost inclus de către celebra publicație Skysport în aceeași echipă cu Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Roberto Firmino.

Pe lângă starurile menționate anterior, din echipa ideală mai fac parte nume precum Milinkovic-Savic sau Kalidou Kolibaly, fotbaliști care au acceptat și ei să meargă în Arabia Saudită din această vară, scrie digisport.ro.

Andrei Burcă a fost inclus în "11-le" de top din Arabia Saudită, alături de Ronaldo, Benzema și Firmino 1

Primul 11 de top din Arabia Saudite: Mendy – Alioski, Burcă, Koulibaly, Alex Telles – Milinkovic-Savic, Brozovic, Ruben Neves – Firmino, Benzema, Cristiano Ronaldo

În cursul zilei de luni, 17 iulie, Andrei Burcă a ajuns în cantonamentul noii sale formații și a avut parte de o primire specială. Fostul fundaș al celor de la CFR Cluj a jonglat cu mingea, iar mai apoi a fost “luat la palme” de către colegi, spre amuzamentul tuturor.

Ulterior, Burcă s-a băgat și la joc, iar internaționalul român a încercat să se impună încă de la prima sa ședință de pregătire de la Al-Akhdoud, după cum se poate observa în imaginile de mai jos.

“Multumesc, CFR 1907 Cluj! Datorită vouă și celor 4 ani petrecuți împreună am reușit să mă dezvolt atât uman, cât și profesional. Spiritul de învingători ne-a ajutat să depășim orice obstacole și mă bucur că, împreună, ne-am atins obiectivele. Cluj-Napoca a devenit și rămâne a doua mea casă. La revedere!”, a transmis Burcă, pe Instagram.

Pentru transferul lui Andrei Burcă în Arabia Saudită, cei de la CFR Cluj au primit suma de un milion de euro.

3.700.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, potrivit Transfermarkt

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Josip Mihalic

În vârstă de 20 de ani, tânărul fotbalist evoluează în prima ligă din Croația pentru cei de la Slaven Belupo, formație în tricoul căreia a debutat la nivel profesionist pe parcursul sezonului precedent.

Cei de la tportal.hr anunță că Josip Mihalic s-ar fi înțeles deja cu CFR Cluj și ar fi semnat un contract valabil următoarele trei sezoane cu fosta campioană a României.

Croatul ar fi al nouălea transfer realizat de formația ardeleană în această vară, după ce i-a mai adus pe Philip Otele (UTA Arad), Vasile Mogoș (Crotone), Cătălin Căbuz (Chindia Târgoviște), Arlind Ajeti (Pordenone), Matija Boben (Ternana), Durel Avounou (Sivasspor), Ziv Morgan (împrumutat de la Ironi Kiryat Shmona) și Anton Kresic (împrumutat de la HNK Rijeka), scrie prosport.ro.

100 de mii de euro este cota de piață a lui Josip Mihalic, conform Transfermarkt.com
12 meciuri a bifat mijlocașul în prima ligă din Croația

error: Content is protected !!