Cristian Manea și Mario Camora, declarații de dragoste pentru CFR Cluj: „E echipa sufletului meu”

Updated on iulie 16, 2023 Cristian Manea (25 de ani), marcator în meciul cu Poli Iași, a vorbit despre cum se simte cu Andrea Mandorlini ca antrenor al echipei, dar și dacă are oferte de a pleca de la CFR.

”Sunt foarte fericit că am luat cele trei puncte. Acesta era obiectivul. Sunt bucuros că am marcat din nou. Mă simt bine, e puțin mai ofensiv (n.r. poziția pe care este utilizat de Mandorlini). Lucrăm foarte mult să pasăm, să ne mișcăm. Vom fi mai puternici.

Cristian Manea și Mario Camora, declarații de dragoste pentru CFR Cluj: „E echipa sufletului meu” 1
Mario Camora Romania Superliga 1 Play off stage 10: CFR 1907 Cluj vs Farul Constanta, disputed on 28 May 2023
CFR Cluj v Farul Constanta – Romania SuperLiga, Cluj-Napoca – 28 May 2023,Image: 780210685, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Sunt bucuros pentru ei (n.r. jucătorii care pleacă de la CFR Cluj), că merg la mai bine. Sincer, nu știu nimic (n.r. despre oferte). Eu dat totul aici. E echipa sufletului meu. Aș rămâne în balanță. Depinde, dacă ajută clubul și pe mine, de ce nu.

Îmi place mult de el (n.r. de Andrea Mandorlini). Mi se pare că trebuie să fur ce e mai bun de la fiecare antrenor”, a spus Cristian Manea, citat de digisport.ro.

Mario Camora, după ce a jucat pentru al 13-lea sezon consecutiv în tricoul lui CFR Cluj: „E clubul pe care îl iubesc!”

Mario Camora a avut prima reacţie după ce a jucat, pentru al 13-lea sezon consecutiv, în tricoul lui CFR Cluj. Fundaşul în vârstă de 36 de ani a fost integralist în victoria obţinută în Gruia, cu Poli Iaşi, scor 2-0.

„Până la urmă e o victorie meritată, cum au văzut cu toţii. Trebuie să ne adaptăm la sistemul lui Mister, eu încerc să fac ce mi se cere. Se aleargă mai mult, eu sunt dispus să dau totul pentru acest club.

Eu mai am un an de contract. Au plecat mulţii, unii trebuie să înţeleagă că clubul nu e într-o situaţie bună financiar. Neluţu Varga nu poate să aducă mereu bani de acasă, trebuia să mai vândă jucători. S-a făcut un efort mare, s-au plătit toate datoriile. Ne-a spus mereu că se va rezolva tot, noi ne bucurăm. Dacă eşti cu salariile la zi, trebuie să te gândeşti doar la fotbal.

E clubul pe care îl iubesc, tot timpul am spus că vreau să termin aici. Am trecut prin toate la Cluj, momente bune, momente grele. Mai am acest an de contract, dacă mă simt aşa bine fizic mai vreau să joc. Vedem ce se va întâmpla la final. Mă bucur că am rămas şi că tot timpul am rămas alături de club. Este foarte important şi pentru mine, şi pentru familia mea!„, a declarat Mario Camora, citat de as.ro.

În tricoul CFR-ului, Mario Camora a câştigat şase titluri (2012, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022), o Cupă a României (2016) şi două Supercupe ale României (2018, 2020).

 

error: Content is protected !!