Vești bune pentru CFR Cluj. Conducerea a făcut marele anunț: „Am scăpat de datorii!”

Updated on iulie 14, 2023 În urmă cu mai bine de un an, despre CFR s-a scris că are datorii imense, iar clubul intrase la un moment dat și în atenția celor de la UEFA. Acum însă, Cristi Balaj a anunțat că CFR nu mai are nicio restanță față de vreun angajat al clubului, pentru prima dată în ultimii ani. Cu această ocazie, președintele clujenilor a ținut să-i laude și pe ceilalați oficiali din cadrul formației, care și-au adus aportul în tot acest proces financiar.

“Indiscutabil, ne-am ocupat și de veniri. Este meritul echipei pe care o conduc și alături de Bilașco, Zamfir, Mara, dar și toți ceilalți din club au muncit intens. Jucătorii care au fost vânduți au fost aduși de această echipă și interesul nostru a fost să găsim soluții de viitor pentru CFR.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, cfr cluj

Așa s-au vândut Scuffet, Boateng. Există interes pentru Krasniqi, Yeboah, Bîrligea. Avem oferte și putem spune că după mulți ani, de mâine putem să spunem că după monitorizare, CFR nu va mai avea datorii către angajați. A început să dea roade munca noastră.

Nu am făcut o socoteală (n.r. câți bani au intrat în club), dar sunt suficienți cât să atingem obiectivul, să nu mai avem datorii către jucători, staff, angajați. Le mulțumesc tututor pentru că am depășit momentul greu”, a spus Balaj, la Fotbal Club.

„Am căutat jucători care să mențină valoarea lotului!”

„Chiar și Andrea Mandorlini a stat în afara orelor de pregătire a echipei, pentru a analiza jucători. Am căutat jucători care să mențină valoarea lotului. Avem un antrenor nou, a schimbat stilul de joc, vom avea nevoie de câteva etape de acomodare, în care vom sta cu emoții în primele etape, mai ales că avem și meciul cu Adana, dar avem speranțe”, a continuat Cristi Balaj.

„Am reușit să facem clubul să aibă viitor, iar cel mai important obiectiv a fost să însănătoșim clubul. E foarte greu să tot ceri de la cineva să aducă bani de acasă. Jucătorii când nu sunt cu banii la zi, chiar dacă înțeleg, nu traversează o perioadă bună mentală. Le mulțumesc tuturor celor care sunt și celor care au fost”, a mai spus președintele CFR-ului.

error: Content is protected !!