Andrea Mandorlini se amuză de Gigi Becali în presa italiană: „El a fost întotdeauna un personaj dezechilibrat, ce spune mă face să râd în hohote”

Updated on iulie 14, 2023 Antrenorul italian Andrea Mandorlini se amuză de patronul lui FCSB într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport: „Becali a fost întotdeauna un personaj dezechilibrat, ce spune mă face să râd în hohote, dar nu mă interesează absolut deloc”.

De-a lungul timpului, multe situații au luat-o în direcția greșită pentru mine. În 2010, am fost dat afară de la Cluj chiar înainte să debutez în Liga Campionilor împotriva lui Basel, într-o grupă în care mai erau Roma și Bayern. A fost o lovitură, o demitere dureroasă, m-am întors în Italia cu un minibuz în aceeași zi în care ei câștigau în fața lui Basel la debut. Mi-a fost foarte greu să scap de acea dezamăgire”, a declarat Mandorlini într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, preluat de gsp.ro.

Andrea Mandorlini se amuză de Gigi Becali în presa italiană: „El a fost întotdeauna un personaj dezechilibrat, ce spune mă face să râd în hohote” 1

În același dialog, jurnalistul Francesco Albanesi i-a amintit de declarația lui Gigi Becali: „Poate că Mandorlini ăsta o să ia o mandolină și o să cânte mai bine”.

A răspunz amuzat: „Nici nu știam, n-am citit. El a fost întotdeauna un personaj dezechilibrat, ce spune mă face să râd în hohote, dar nu mă interesează absolut deloc”.

Revenind la CFR Cluj, Mandorlini a mărturisit că „e un club pe care l-am păstrat mereu la inimă, în ciuda acelui final din 2010. Joacă în cupele europene de mult timp și la sfârșitul lunii vom fi în preliminariile Conference League, cu Adana Demirspor”. Recunoaște că „e un pariu pe care am decis să-l fac. Am simțit dorința de a plonja din nou într-o experiență care mi-a plăcut mult. Ei m-au căutat și am apreciat acest lucru”.

Cum descrie echipa? „A cucerit cinci titluri în ultimii șase ani. Sezonul trecut, n-a câștigat niciun trofeu, dar acum vrea să revină în vârf. A pornit ciclul victoriilor în 2008, apoi au fost ani cu risc la club, însă au luat-o de la capăt. Cluj are un obiectiv clar, să învingă din nou, a fost chiar o minirevoluție, mulți jucători au plecat, inclusiv Scuffet, care se întoarce în Italia. Bugetul e mic, totuși, există un proiect solid. Altfel, n-aș fi semnat”.

S-a făcut transferul lui Simone Scuffet la Cagliari: “A trecut vizita medicală”

Prin intermediul unei discuții telefonice la emisiunea Fotbal Club, Cristi Balaj a oferit ultimele detalii despre situația lui Simone Scuffet. Președintele CFR-ului a dezvăluit că portarul a trecut cu bine peste vizita medicală la Cagliari și a evidențiat faptul că goalkeeper-ul italian a fost subevaluat cât timp a jucat în România.

“Sunt jucători care sunt urmăriți de alte cluburi. Despre Scuffet, pot să confirm ceea ce a spus și presa din Italia. A efectuat vizita medicală și a trecut-o cu brio. Nu are rost să vorbim despre valoarea lui, doar că premiile le-au primit alții.

Mă bucur că este lăudat măcar în al 12-lea ceas. Tot ceea ce am făcut până acum a reprezentat o afacere. Dacă vom continua așa, putem să fim mândri de ceea ce am realizat”, a spus Balaj, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!