Merge după Dan Petrescu. Nana Boateng a plecat oficial de la CFR Cluj. Pe cine au adus în locul mijlocașului

Updated on iulie 12, 2023 Mijlocașul celor de la CFR Cluj, Nana Boateng, a semnat cu sud coreeni de la Jeonbuk, echipă antrenată de Dan Petrescu. Clubul CFR Cluj a anunțat oficial transferul jucătorului.

„Mulțumim, Nana Boateng!  Cluburile CFR 1907 Cluj și Jeonbuk Hyundai Motors au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Nana Boateng la formația din Coreea de Sud.

Merge după Dan Petrescu. Nana Boateng a plecat oficial de la CFR Cluj. Pe cine au adus în locul mijlocașului 1

Venit la CFR în luna septembrie 2021, Nana a devenit rapid unul dintre cei mai puternici și constanți mijlocași din Liga 1. Cu aproape 90 de partide jucate în tricoul alb-vișiniu, Boateng a reușit să marcheze 7️⃣ goluri, unul dintre ele fiind cel care ne-a adus calificarea în Primăvara Europeană în sezonul precedent!

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă”, au transmis cei de la CFR.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Nana Boateng!

După ce i-a transferat pe Matija Boben, Cătălin Căbuz, Philip Otele și Vasile Mogoș, Arlind Ajeti, CFR Cluj a mai oficializat o mutare. În cursul zilei de marți, 11 iulie, ardelenii au anunțat că Durel Avounou este noul jucător al lui Andrea Mandorlini.

Durel Avounou este internațional al Republicii Congo, iar ultima echipă pentru care a jucat a fost Umraniyespor, în Turcia.

Merge după Dan Petrescu. Nana Boateng a plecat oficial de la CFR Cluj. Pe cine au adus în locul mijlocașului 2

”Bun venit, Durel Avounou! Suntem bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul Durel Avounou este noul jucător al echipei noastre!

Mijlocașul central a evoluat până acum în primele ligi din Franța, la echipe precum Le Mans, Caen și Orléans, dar și în Turcia, la Ümraniyespor, marcând în carieră, până la 25 de ani, 19 goluri.

Durel a fost convocat, pentru prima oară, la naționala Republicii Congo la vârsta de 18 ani, bifând, până în prezent, 23 de selecții pentru reprezentativa țării sale.

Îi urăm bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, au scris cei de la CFR Cluj.

error: Content is protected !!