Krasniqi poate ajunge lângă Ronaldo și Benzema! Ofertă uriașă primită de CFR Cluj

Updated on iulie 8, 2023 Krasniqi ar putea ajunge în noua ligă a vedetelor, din Arabia Saudită. Pe numele mijlocașului de 24 de ani a sosit o ofertă de cinci milioane de euro, din partea lui Al-Riyadh, anunță Prosport.

Suma este cea pe care și-o doresc oficialii din Gruia pentru vedeta lor, doar că finanțatorul Varga nu este mulțumit de modalitatea în care arabii doresc să facă plata către CFR. Propunerea acestora a fost ca suma să fie plătită în mai multe tranșe, în timp ce clujenii solicită ca banii pe transfer să fie livrați în maximun două rânduri. Discuțiile vor continua în aceste zile și sunt șanse de a se găsi o soluție care să-l ducă pe Krasniqi la echipa nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

Krasniqi poate ajunge lângă Ronaldo și Benzema! Ofertă uriașă primită de CFR Cluj 1

Al-Riyadh are un lot care este evaluat la doar 2,1 milioane de euro pe transfermarkt.com, iar dacă Krasniqi se va transfera va fi, cu siguranță, vedeta echipei. În acest moment, cel mai valoros jucător al arabilor este Knowledge Musona, fotbalist din Zimbabwe, care este cotat la 700.000 de euro, fix jumătate din suma la care este evaluat fotbalistul celor de la CFR Cluj: 1,4 milioane de euro.

CFR Cluj face „Mica Italie” în Gruia! Încă o achiziție din „Cizmă”

Cristi Moldovan, Alin Minteuan, Costin Curelea și Janos Mezei au părăsit-o pe CFR Cluj, iar formația din Gruia a început să aducă nume noi. Mihai Ștețca va fi noul antrenor cu portarii, iar Andrea Mandorlini îl va avea ca „secund” pe Giuseppe Russo.

„Bun venit, Giuseppe Russo! Giuseppe Russo se alătură staff-ului tehnic condus de Andrea Mandorlini. Fost fotbalist la echipe ca Rimini, Crotone, Hellas Verona și Catania, Russo este noul antrenor secund al echipei noastre. Pe această cale îi urăm bun venit în familia CFR!”, au scris cei de la CFR Cluj.

Russo a mai colaborat cu Mandorlini la echipe ca Mantova sau Padova. „Secundul” italian are licența UEFA B și a evoluat la cluburi precum: Crotone, Hellas Verona, Ascoli și Catania.

error: Content is protected !!