CFR Cluj, primul transfer de răsunet. Au convins un internațional român

Updated on iulie 3, 2023 CFR Cluj este aproape de primul transfer de răsunet. Presa din Italia anunță că Vasile Mogoș (30 ani), care a bifat 4 meciuri pentru naționala de seniori, se va despărți în curând de Crotone. Iar destinația probabilă este CFR Cluj. În vârstă de 30 de ani, Mogoș mai este legat de gruparea italiană până în iunie 2024, dar nu va întâmpina probleme cu transferul.

FANATIK a aflat că CFR Cluj și Vasile Mogoș s-au înțeles deja asupra tuturor detaliilor contractuale. Urmează ca jucătorul să efectueze vizita medicală, iar dacă totul va fi în ordine va semna o înțelegere pe trei ani cu gruparea din Gruia. Apoi, va urma prezentarea oficială, cel mai probabil în câteva zile.

CFR Cluj, primul transfer de răsunet. Au convins un internațional român 1

Vasile Mogoș evoluează pe poziția de fundaș dreapta, iar la CFR Cluj va avea de înfruntat o concurență acerbă. Titularul de drept al acestui post este Cristi Manea, și el internațional român, și e greu de crezut că va reuși să-l scoată din echipă.

Până în acest moment, CFR Cluj nu a realizat decât două transferuri, atacantul Otele și portarul Căbuz, însă ambii au venit liberi de contract, după ce le-au expirat înțelegerile cu UTA Arad și, respectiv, Chindia. În plus, au mai revenit la echipă după împrumuturi Jefte Betancor și Otto Hindrich.

În schimb, gruparea din Gruia a făcut o adevărată curățenie la nivelul lotului, renunțându-se la serviciile a nu mai puțin de 8 jucători. Este vorba despre Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu și Adrian Gîdea, care nu au mai făcut parte din planurile noului tehnician sau au fost vânduți pentru a se echilibra bugetul. Lor li se adaugă și Ovidiu Hoban, care a renunțat la activitatea sportivă.

Drum liber pentru Cristi Manea?

Venirea lui Vasile Mogoș ar putea înseamna plecarea lui Cristi Manea.

Fundașul dreapta de 25 de ani a intrat în ultimul an de contract cu CFR Cluj și este pe lista grecilor de la Panathinaikos, vicecampioana Greciei în stagiunea trecută, care va evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

error: Content is protected !!